Lediga jobb, Sommarjobb/Lagerarbetare

Sommarjobb/Lagerarbetare

Länsförsörjning/Regionens centraldepå

Vi söker

Vi söker nu lagerarbetare till sommaren och vi hoppas på din ansökan!

Dina arbetsuppgifter- plock av kundorder

Huvudsakligen kommer du att arbeta på vårt lager med kundorderplock, databehandling av order och truckkörning.

Dina arbetsuppgifter - godsmottagning

Huvudsakligen kommer du att arbeta på vår godsmottagning med mottagande av gods, databehandling av leverantörsbeställningar och truckkörning. Du kan även få arbeta med kundorderplock.

Omfattning

Vår huvudsakliga semesterperiod ligger under vecka 26-33, men vikariaten kan variera något. Vi har även behov av en timanställning med omgående tillträde som sedan övergår till ett semestervikariat.

För att du ska trivas hos oss

Din bakgrund kan variera men du ska ha någon erfarenhet av materialhantering och lagervana samt en avslutad gymnasieutbildning. Truckbehörighet enligt TPL10 med klasserna A1-4. För placering på vår godsmottagning krävs även klass B3. Önskevärt att du har ADR-utbildning. Som person är du noggrann, utåtriktad och trivs att arbete i en grupp som har en hög servicekänsla. Du bör ha goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

Så här gör du om du är intresserad

Kontakta gärna Lennart Johansson tel. 036-32 27 63 för mer information. Facklig företrädare är för Kommunal är Stefan Hultqvist tel. växel 036-32 10 00.

Välkommen att söka jobbet via länken. Eftersom urvalet sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt dock senast den 21 maj.

Vi tackar vänligen men bestämt nej, till alla former av rekryterings- och eller annonseringsförslag.

Sök jobbet som Sommarjobb/Lagerarbetare Tillbaka till lediga jobb