Lediga jobb, Vårdadministratör

Vårdadministratör

Smålandsstenar/Reftele Vårdcentraler

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör inom hälso- och sjukvård, alternativt läkarsekreterare med kodningsutbildning.

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Hos oss får du ett omväxlande arbete där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic, receptionsarbete och IT-support. I tjänsten ingår också att medverka aktivt i utvecklingsarbete, viss statistiksammanställning, posthantering, publicering på intranät samt att handleda studenter och nya medarbetare. Du kommer tjänstgöra vid både Reftele och Smålandsstenars vårdcentraler. Vid båda arbetsplatserna finns ett nära samarbete mellan de olika personalgrupperna som en naturlig del i arbetet.

För att du ska trivas hos oss

Du måste ha en god kunskap i det svenska språket och en förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du skall också trivas med att möta och kommunicera med många människor. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i Cosmic och det är bra om du har goda IT-kunskaper och ett intresse för IT-frågor.

För att snabbt bli en del av vår trivsamma personalgrupp har du en god samarbetsförmåga och värnar om ett gott bemötande genom att vara lyhörd och uppmärksam. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och en vilja och förmåga att hjälpa andra och leverera goda lösningar. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet ligger i ett samhälle med ”Gnosjöanda”, så hos oss är sammanhållning, uppfinningsrikedom, envishet och företagsamhet är ledorden. Vi finns nära våra patienter och kontinuitet och kvalitet är viktig i vårt arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av verksamhetschef Åsa Dahlqvist, tfn. 0371-58 42 77. Facklig företrädare är Christina Flodén, tfn. 036-32 21 72. Sista ansökningsdag är den 7 maj.

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb