Lediga jobb, Leg sjukgymnast/fysioterapeut

Leg sjukgymnast/fysioterapeut

Rehabiliteringscentrum

Letar du efter ett arbete där du får vara med och göra skillnad och där du är en självklar roll i ett ortopediskt team? Vi på Rehabiliteringscentrum i Eksjö söker en legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut som vill hjälpa oss att fortsätta utveckla verksamheten.

Vi söker

Vi söker en sjukgymnast/fysioterapeut som med driv och engagemang vill förstärka oss på Rehabiliteringscentrum i Eksjö. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Önskvärt är erfarenhet från ortopedisk rehabilitering. Stor vikt i urvalet kommer ligga vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en ansvarsfull roll i ett teamarbete som verkligen gör skillnad. Hos oss får du användning av ditt strukturerade och flexibla arbetssätt när du tar dig an varierande och utmanande uppgifter. På vår arbetsplats erbjuder vi dig mentorskap i form av erfarna kollegor.

Vi i Region Jönköpings län kan erbjuda dig förmåner i form av fri öppen sjukvård, tillgång till gym och en personalklubb som arrangerar personalaktiviteter i form av resor, utflykter och kultur.

Det här får du arbeta med

Du kommer ingå i den tvärprofessionella grupp inom Rehabiliteringscentrum som arbetar mot ortopedisk/kirurgisk vård med arbetsuppgifter inom specialiserad öppen- och slutenvård. Vi har ett mycket nära samarbete med klinikerna vilket medför korta beslutsvägar och du ses som en självklar och uppskattad person i utvecklings- och förbättringsarbetet tillsammans med klinikerna.

För att du ska trivas hos oss

Bör du vara trygg och stabil samt ha förmågan att sätta dig in i andra människors situationer. På Rehabiliteringscentrum möter vi varje dag människor med olika förutsättningar och det krävs att vi kan anpassa oss efter deras situationer och behov.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Områdeschef, Catrin Ericson, 0381-337252, 0722461172. Facklig representant, SACO, legitimerad sjukgymnast Karin Henning 0381-337261

Urval och rekrytering sker löpande. Sista ansökningsdag är 2017-05-14. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Leg sjukgymnast/fysioterapeut Tillbaka till lediga jobb