Lediga jobb, Förvaltningsledare IT

Förvaltningsledare IT

Analys och Design

Har du ett brinnande intresse för att leda och utveckla komplexa IT-leveranser?

Vi söker

Vi söker en förvaltningsledare IT med ansvar för att leda en av våra förvaltningsgrupper.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i en spännande och utvecklande arbetsmiljö. Då vi för närvarande är inne i en förändringsprocess har du stora möjligheter att bidra till IT-centrums framtida utveckling samtidigt som du är delaktig i vårt arbete mot ett vårdsstöd i världsklass.

Det här får du arbeta med

Ditt uppdrag är att vara förvaltningsledare IT där du skapar förutsättningar för förvaltningsgruppens förmåga att leverera planerade och prioriterade aktiviteter med kvalité på ett effektivt sätt. Du leder, driver, planerar och följer upp det dagliga arbetet i förvaltningsgruppen i enlighet med uppsatta mål och ramar.

För att du ska trivas hos oss

Ska du ha en relevant akademisk examen eller motsvarande kunskaper. Din bakgrund och kompetens har en tydlig inriktning mot systemförvaltning och/eller projektledning inom IT. Du har erfarenhet av att arbeta såväl strategiskt som operativt och har en flerårig dokumenterad erfarenhet som förvaltningsledare och/eller projektledare med agil metodik.

Som person har du förmåga att leda och driva arbetet på ett engagerat och lyhört sätt. Du är bra på att skapa delaktighet samt för fram ditt budskap på ett tydligt sätt. Då du arbetar mot olika kunder och kollegor så är samarbetsförmåga en förutsättning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kontakta enhetschef Anna Leo 072-50 99 121. Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin 036-32 42 97 och för SACO Pekka Sirviö Strandrot 036-32 65 54. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 14 maj. Ange löneanspråk i din ansökan.Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Förvaltningsledare IT Tillbaka till lediga jobb