Lediga jobb, Sjuksköterska

Sjuksköterska

Pykiatriska akutenheten

Vi erbjuder en unik möjlighet att rotera mellan spännande arbetsuppgifter på vår akutmottagning och i vårt mobila team psykiatriska vårdjouren. Vi lär av varandra genom tvärprofessionella samarbeten där vi tar tillvara på enhetens samlade kompetens. Du kommer vara delaktig i planering och uppföljning av verksamheten.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet, gärna med vidareutbildning inom psykiatri. Är du inte specialistsjuksköterska i psykiatri så ser vi gärna att du är intresserad av att läsa vidareutbildningen så snart tillfälle ges. Erfarenhet av psykiatri är positivt. Tjänsten är tillsvidare, heltid, med tillträde 2017-09-01 eller enligt överenskommelse. Tjänstgöring enligt rotationsschema. För tjänsten krävs körkort

Vi erbjuder dig

En tjänst på en klinik som är i en spännande utvecklingsfas med många utmaningar. Vi söker dig som vill vara med och påverka vårt framtida arbete genom idéer och engagemang och vill vara med och utveckla vården för personer med behov inom det psykiatriska området. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling.

Som anställd inom Region Jönköpings län finns också en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det även olika personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter att ta del av.

Det här får du arbeta med

På mottagningen kommer du tillsammans med kollegor arbeta med telefonrådgivning, bedömning och prioritering av akutpatienter. Vårdjouren arbetar med hög tillgänglighet i patientens vardag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av bedömningar via telefon eller hembesök. Båda teamen har ett stort kontaktnät, både inom kliniken och på sjukhuset, men även externt med t ex. polis, räddningstjänst och socialtjänst. En viktig del i arbetet är att hålla en god servicenivå för patienter och samarbetspartners

För att du ska trivas hos oss

Har du förmåga att behålla lugnet i stressiga situationer och kan snabbt anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är trygg i din yrkesroll och har mod att agera i pressade situationer. Som person är du lugn, nyfiken, nytänkande, har en öppenhet för samarbete och brinner för att skapa en god stämning samt att hjälpa andra. Förmåga att dela med sig och ta tillvara sina kollegors kompetens är något vi värdesätter högt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa vårdenhetschef Maria Berlin 036-32 30 28. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Hans Nore tfn. 036-32 30 34 efter kl. 13.00.

Sista ansökningsdag är den 14 maj. Intervjuer kommer ske löpande under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb