Dreamhack en arena för långsiktigt rekryteringsarbete

Natalie Brandberg, Toni Johansson och Johanna Dahlberg från Högskolans hälsosektion, representerade i Region Jönköpings läns monter tillsammans med bland andra Maria Haveland från folkhälsa och sjukvård.
Natalie Brandberg, Toni Johansson och Johanna Dahlberg från Högskolans hälsosektion, representerade i Region Jönköpings läns monter tillsammans med bland andra Maria Haveland från folkhälsa och sjukvård. Foto: Johan W Avby
Natalie Brandberg, Toni Johansson och Johanna Dahlberg från Högskolans hälsosektion, representerade i Region Jönköpings läns monter tillsammans med bland andra Maria Haveland från folkhälsa och sjukvård. Yes, jag vann, ropade Malin Ericsson från LO i Jönköping, sedan hon utmanat kollegan Jonas i den populära dildoduellen, ett inslag i informationen om säker sex. Vad vill du veta om EU? Sophia El Masry, EU-samordnare på Region Jönköpings län, fanns på plats för att sprida kunskap om EU bland besökarna. Gissa mitt jobb, var en populär tävling där många tyckte det var knepigt att para ihop alla personbilder och yrken.

På Dreamhack Winter på Elmia i Jönköping 24-26 november 2016 samlas tiotusentals ungdomar för att umgås och spela. Därför är det en viktig arena för Region Jönköpings län att berätta om morgondagens rekryteringsbehov, men också informera om bland annat säker sex, folkhälsa och EU-kunskap.

Region Jönköpings län har sin monter i hall B där besökarna kan tävla i ”gissa mitt jobb” – med fint pris. Eller varför inte ta en bild tillsammans med sin kompis i en selfiebox? Medarbetare från Region Jönköpings län finns på plats för att berätta om alla yrken och karriärmöjligheter. Men också  lära besökarna mer om folkhälsa, säker sex och vilken hjälp som  ungdomsmottagningen kan ge.  Alla besökare får också chansen att testa ”arga leken” – på balansbräda!