Bloggar

Fotoövning på Sörängens folkhögskola

Här har vi samlat alla bloggar som Sörängens folkhögskola har. Välkommen att ta en titt!

Sörängens folkhögskolas egna bloggar

På den här bloggen presenteras skolans verksamhet.
Blogg: Sörängens folkhögskola i Nässjö(Extern länk)

Allmänna linjer

Allmän humanistisk, allmän natur samt Naturvetenskapligt Basår samlas i denna bloggen.

Blogg: Allmänna Linjer(Extern länk)

Animationslinjen

På animationslinjen utbildas deltagarna inom rörelsens, berättandets konst och mycket mer.

Blogg: Animationslinjen(Extern länk)

Estetlinjen

Här kan du följa estetlinjens utbildning: figurteckning, måleri, foto, illustration, keramik, grafik, konsthistoria, grafisk formgivning och animation hör till deltagarnas vardag.

Blogg: Estetlinjen (Extern länk)

Fotolinjen

Följ fotolinjens deltagare som visar upp sina foton och många av de kursmoment inom analog och digital fotografering.

Blogg: Fotolinjen(Extern länk)

Författarlinjen

Författarlinjens deltagare lär sig prosa, lyrik, journalistiskt skrivande och drama i sin utbildning.

Blogg: Författarlinjen(Extern länk)

Keramiklinjen

Keramikernas egna blogg. En utbildning inom keramiskt hantverk som handlar mycket om att formge lera, drejning, glasyr- och dekortekniker samt mycket mer:

Blogg: Keramiklinjen (Extern länk)

Global-linjen

Syftet med kursen är att skapa och stärka engagemang i solidaritetsfrågor i Sverige samt bidra till att stärka band mellan organisationer i Sverige och Latinamerika som arbetar med globala rättvisefrågor.

På den här bloggen berättar eleverna om sina studier och resor:
Blogg: Ma(k)tkamp: Latinamerika(Extern länk)