Lantbruksläger 19–20 juni 2017

Kille står i traktordörr
Foto: Tenhults naturbruksgymnasium
Kille står i traktordörrNärbild på en flicka och kossa som tittar på varandra ute i hagen på Tenhults naturbruksgymnasium en solig sommardag. Kille som sitter framför ratten i en traktorhytt på Tenhults naturbruksgymnasium.Två killar tittar ut från förarhytten på en gul hjullastare på Tenhults naturbruksgymnasium. Pojke leder en bångstyrig kalv.Instruktör på Tenhults naturbruksgymnasium åker med en flicka som håller på att lära sig köra teleskoplastare.Två killar kör traktor och vänder hö på Tenhults naturbruksgymnasiums åkrar.Fyra ungdomar klappar en kalv som de precis har varit med att släppa ut på grönbete. Sex högstadieungdomar samlade kring ett vattenkar i kohagen. Röd traktor med en grupp högstadieungdomar i förgrunden som deltar i lantbruksläger på Tenhults naturbruksgymnasium.

Lantbrukslägret på Tenhults naturbruksgymnasium vänder sig till dig som går i högstadiets årskurs 7 eller 8 och som är lantbruksintresserad.

Lantbruksläger 19–20 juni 2017

Under två dagar får du möjlighet att prova på lite av varje inom lantbruk. Tillsammans med skolans lärare och instruktörer och andra lantbruksintresserade ungdomar är du med ute på fälten och i ladugården.

Du kommer bland annat få köra traktor och andra maskiner, fodra och mjölka korna samt ta hand om kalvarna.  

Du bor på skolans internat och på kvällen åker vi iväg på en rolig utflykt. Frukost, lunch, kvällsmat och fika ingår! 

Kostnad: 300 kr per deltagare inklusive boende, måltider och aktiviteter.  

Samling och avslutning

Samling måndag 19 juni kl 8.00 i skolans matsal (huvudbyggnaden). Avslutning och återsamling på samma plats tisdag 20 juni kl 18.30. Alla lägerdeltagare serveras kvällsmat innan föräldrar/vårdnadshavare ansluter och vi avslutar lägret med gemensam fika, information och en tillbakablick på lägerdagarna.

Anmälan och betalning

LANTBRUKSLÄGRET 19–20 JUNI 2017 ÄR FULLBOKAT! 
Men lämna gärna en intresseanmälan genom att fylla i nedan anmälningsformulär så hör vi av oss om där blir någon avbokning.  

Intresseanmälan vid fullbokat lantbruksläger

OBS! NÄR DU FYLLT I FORMULÄRET OCH TRYCKT PÅ SÄND, SKROLLA NER PÅ SIDAN IGEN FÖR ATT SE SÅ ATT FORMULÄRET ÄR RÄTT IFYLLT OCH SKICKATS IVÄG