Nyheter från Tenhults naturbruksgymnasium

Vi söker kock och/eller servicepersonal

Uppläggningsfat med skinka, frukt och grönt.

Vill du bli vår nya medarbetare? Tenhults naturbruksgymnasium söker per omgående en kock och/eller servicepersonal till skolans servicegrupp inom kök och städ.

Gymnasievalet 2017

Vägstolpe med skyltar som pekar mot olika yrken.

Viktig information, datum och tider inför ditt gymnasieval! Du vet väl om att du har möjlighet att söka till Tenhults naturbruksgymnasium oavsett vart du bor! Vi har samverkansavtal med alla kommuner i Jönköpings län, men även om du bor utanför länet kan du söka till vår skola via frisök!

Prova-på Djurvårdare för en dag

Händer som håller i en skäggagam på Tenhults naturbruksgymnasium.

För dig som snart ska välja gymnasium och som gillar djur... Missa inte att anmäla dig till vår kostnadsfria prova-på-dag DJURVÅRDARE FÖR EN DAG på Tenhults naturbruksgymnasium!

Elever ”gör skillnad” på Tenhults naturbruksgymnasium

Prideflagga med skelett och texter för att uppmärksamma allas lika värde.

En specialgjord Prideflagga för att uppmärksamma allas lika värde, kreativ insamling till Världsnaturfonden, tänkvärda ord om godhet och att göra skillnad, hjälp med rengöring av lunchrum och kontor, ordning-och-reda-insatser på skolans hästanläggning, uppmärksammande av det naturliga med mens, utdelning av pepparkakor, godis och glögg är bara några av de kreativa insatser som avgångseleverna på Tenhults naturbruksgymnasium bidrog med för att ”göra skillnad” på skolan under en dag.

Tenhults naturbruksgymnasium examinerar 13 trädgårdselever

Några av Tenhults naturbruksgymnasiums vuxenelever arbetar i skolans trädgård.

Sedan i januari har Tenhults naturbruksgymnasium, i samverkan med Arbetsförmedlingen och Hushållningssällskapet i Kalmar/Kronoberg, genomfört en arbetsmarknadsutbildning som vänder sig till nyanlända och långtidsarbetslösa. På fredag 28 oktober är det dags för deras examen.

Tenhults elever deltar på Elmia Scandinavian Horse Show

Elmia Scandinavian Horse Show logotyp.

Den 26–30 oktober är det premiär för Elmia Scandinavian Horse Show i Jönköping, ett hästevenemang som bjuder på stora nationella tävlingar i både hoppning och dressyr, auktioner, shower och mycket mer.

Vi söker en ponny

Tenhults naturbruksgymnasium söker en d-ponny som vi kan använda i vår verksamhet med gymnasieelever.