Nyheter från Tenhults naturbruksgymnasium

Öppen skola för dig som ska välja gymnasium

Kollage med bilder på djur och elever från Tenhults naturbruksgymnasium.

Är du nyfiken på Tenhults naturbruksgymnasium, vill veta mer om våra gymnasieutbildningar och se och uppleva skolan på nära håll? Då är ÖPPEN SKOLA det perfekta tillfället att besöka oss!

Djurvårdare för en dag – aktivitet för högstadieelever

Närbild på händer som håller i en skäggagam.

För dig som snart ska välja gymnasium och som gillar djur... Missa inte att anmäla dig till DJURVÅRDARE FÖR EN DAG på Tenhults naturbruksgymnasium!

Gymnasievalet 2018

Elever och lärare tittar på en vägvisare med skyltar över olika yrken inom gröna näringar.

Viktig information, datum och tider inför ditt gymnasieval! Du vet väl om att du har möjlighet att söka till Tenhults naturbruksgymnasium oavsett vart du bor! Vi har samverkansavtal med alla kommuner i Jönköpings län, men även om du bor utanför länet kan du söka till vår skola via frisök!

Forskningsprojekt: Framgångsfaktorer i undervisning

Therese Magnfält, hästlärare på Tenhults naturbruksgymnasium, Katarina Haraldsson vetenskaplig ledare på FoUrum utbildning Region Jönköpings län och Åsa Hirsh, lektor i pedagogik och arbetar med forskning vid Jönköping University.

Under tre års tid kommer ett forskningsteam att studera Tenhults naturbruksgymnasiums undervisning i ett projekt om framgångsfaktorer i undervisning.

Organisationsförändring från 1 augusti

Tenhults naturbruksgymnasiums verksamhetschef Ola Lundmark och rektor Anna Rosén.

Från och med 1 augusti genomförs flera organisationsförändringar på Tenhults naturbruksgymnasium. Skolans verksamhetschef Ola Lundmark kommer att ägna mer tid åt övergripande frågor och verksamhetens utveckling, och Anna Rosén tar över rektorskapet för gymnasieskolan och gymnasiesärskolan och blir därmed pedagogisk ledare för Tenhults naturbruksgymnasium.

Travhäst från Tenhults naturbruksgymnasium vann överlägset på Axvalla

Travhästen Timo Sisu från Tenhults naturbruksgymnasium.

I söndags den 11 juni vann travhästen Timo Sisu från Tenhults naturbruksgymnasium på Axvalla. Han vann på medeldistans och var totalt överlägsen.