Nyheter från Tenhults naturbruksgymnasium

Skolstart höstterminen 2018

Välkommen till ett nytt läsår på Tenhults naturbruksgymnasium!

Sommaröppet på Djurvårdens Minizoo

Bildkollage bestående av tre djurbilder från Tenhults naturbruksgymnasium. Till vänster  en ödla, i mitten en burfågel och till höger en getabock.

Välkommen att besöka sällskapsdjuren på Tenhults naturbruksgymnasium i sommar!

Information till dig som har anläggningskort till Riddersbergs ridhus

Bilden visar en vägskylt med texten Riddersberg.

Trots tidigare besked kommer ridhuset på Tenhults naturbruksgymnasiums hästanläggning att fortsätta vara öppet för dig med anläggningskort fram till nytt besked kommer. Kolla alltid Riddersbergs ridhuskalender för besked om annan aktivitet eller tillfällig stängning!

Gymnasievalet 2018

Elever och lärare tittar på en vägvisare med skyltar över olika yrken inom gröna näringar.

Viktig information, datum och tider inför ditt gymnasieval! Du vet väl om att du har möjlighet att söka till Tenhults naturbruksgymnasium oavsett vart du bor! Vi har samverkansavtal med alla kommuner i Jönköpings län, men även om du bor utanför länet kan du söka till vår skola via frisök!

Forskningsprojekt: Framgångsfaktorer i undervisning

Therese Magnfält, hästlärare på Tenhults naturbruksgymnasium, Katarina Haraldsson vetenskaplig ledare på FoUrum utbildning Region Jönköpings län och Åsa Hirsh, lektor i pedagogik och arbetar med forskning vid Jönköping University.

Under tre års tid kommer ett forskningsteam att studera Tenhults naturbruksgymnasiums undervisning i ett projekt om framgångsfaktorer i undervisning.