Gymnasieutbildningsmässa på Elmia

Elever och lärare tittar på en vägvisare med skyltar över olika yrken inom gröna näringar.

Välkommen till årets gymnasieutbildningsmässa den 18 oktober! Mässan vänder sig till dig som går i nian och som ska välja gymnasium till nästa år. Självklart finns vi från Tenhults naturbruksgymnasium på plats och berättar om vår skola och utbildningar. Kom gärna förbi vår monter så berättar vi mer!

Gymnasieutbildningsmässa

Mässan är i C-hallen på Elmia i Jönköping.

Följande besökstider gäller:
Klockan 09.00–15.30 för högstadieelever. Enligt schema grundskolornas besökstider.(pdf-dokument)
Klockan16.00–19.00 för allmänheten, elever och vårdnadshavare. 

På Tenhults naturbruksgymnasium kan du läsa naturbruksprogrammet med inriktning Häst, Djurvård, Lantbruk eller Trädgård. Det är ett yrkesförberedande program som också ger möjlighet till högskolebehörighet. På så sätt får du dubbel kompetens och kan välja om du vill börja arbeta direkt efter gymnasiet eller studera vidare på högskola eller universitet.

På utbildningsmässan träffar du våra lärare och elever som gärna berättar mer om skolan. Välkommen att besöka oss i vår monter som vi delar med vår systerskola Stora Segerstad naturbrukscentrum.

Öppen Skola

Vid några tillfällen under hösten och vintern har vi sedan Öppen Skola för dig som vill veta mer om våra utbildningar och som vill se skolan på nära håll.

Mer information om datum, tider och hur du anmäler dig till Öppen Skola!