Landsbygdens Sommarmöte 2017

Den 26 augusti står Tenhults naturbruksgymnasium som värd för Landsbygdens Sommarmöte – något som vi är mycket glada och stolta över!

Landsbygdens Sommarmöte 

Landsbygdens Sommarmöte är en mässa med anknytning till landsbygd och lantbruk och med långt över 100 utställare. Det är en mötesplats och familjefest för såväl aktiva företagare som för intresserade familjer och konsumenter. 

Många aktiviteter

Dagen kommer att kantas av många aktiviteter där landsbygden, med dess näringar, resurser och produkter, visas upp på riktigt. Naturligtvis kommer även vi att finnas på plats och berätta om våra utbildningar på Tenhults naturbruksgymnasium och på vår systerskola Stora Segerstads naturbrukscentrum.

Årets mässa kommer att fokusera på  fyra områden

  • Fält & entreprenad
  • Skog
  • Djur
  • Mat

Arrangör

Landsbygdens Sommarmöte arrangeras av Hushållningssällskapet i Jönköping. Det är ett mycket populärt event där antalet besökare brukar uppgå till omkring 5000.

Önskar du delta som utställare

Om du vill vara med som utställare, hör av dig till Birgitta Andersson, landsbygdsutvecklare på Hushållningssällskapet Jönköping, birgitta.andersson@hushallningssallskapet.se  mobil 0708-29 09 75 eller Hushållningssällskapet Jönköping telefonväxel 036-39 88 70.