Öppen skola för dig som ska välja gymnasium

Kollage med bilder på djur och elever från Tenhults naturbruksgymnasium.

Är du nyfiken på Tenhults naturbruksgymnasium, vill veta mer om våra gymnasieutbildningar och se och uppleva skolan på nära håll? Då är ÖPPEN SKOLA det perfekta tillfället att besöka oss!

Öppen Skola 31/1 kl 08.15-12.00 

Den 31 januari bjuder vi in till vår sista Öppen Skola innan det är dags för ditt gymnasieval!

Vi träffas i skolans matsal och inleder med fika och en kort informationsstund. Därefter tar vi med dig på en rundtur där du får se våra inriktningar och anläggningar. Du möter elever och lärare och får svar på alla dina frågor. Är du endast intresserad av en specifik inriktning kan du stanna där under tiden som vi andra åker runt och ser allt. Dagen avslutas med lunch och då har du även möjlighet att se skolans internat.

Välkommen att anmäla dig! Meddela också om du kommer i sällskap med din familj eller en kompis så att fikat och lunchen räcker till alla!

Anmälan till Öppen Skola

För att anmäla dig till Öppen Skola fyller du i nedan formulär eller kontaktar oss på telefon 010-242 68 00. Du kan också vända dig till din studie- och yrkesvägledare (SYV) för att få hjälp att anmäla dig eller om du behöver hjälp med resan hit.

Obs! när du fyllt i formuläret och tryckt på sänd, skrolla ner på sidan igen för att se så att formuläret skickats iväg. 

*Markera vilket datum du vill besöka Öppen Skola 2017/2018.
Vilken/vilka inriktningar är du intresserad av
OBS! NÄR DU FYLLT I FORMULÄRET OCH TRYCKT PÅ SÄND, SKROLLA NER PÅ SIDAN IGEN FÖR ATT SE SÅ ATT FORMULÄRET ÄR RÄTT IFYLLT OCH SKICKATS IVÄG