Vuxenutbildningar inom trädgård

Glada vuxenelever inom trädgårdsutbildningen på Tenhults naturbruksgymnasium.
Foto: Mickan Thor
Glada vuxenelever inom trädgårdsutbildningen på Tenhults naturbruksgymnasium. En man från Tenhults naturbruksgymnasiums vuxenutbildning som ansar en häck.Kvinna från Tenhults naturbruksgymnasiums vuxenutbildning iklädd färgglada rosa arbetarbyxor fixar rabatten utanför skolans huvudbyggnad.Chris som är trädgårdslärare på Tenhults naturbruksgymnasium visar en vuxenelev hur man beskär träd.En kvinnlig vuxenelev tittar fram bakom gröna plantor i Tenhults naturbruksgymnasiums växthus.Manlig vuxenstudent på Tenhults naturbruksgymnasium gräver i ett stenparti.En kvinna sitter på marken och planterar växter i Tenhults naturbruksgymnasiums köksträdgård.En vuxenelev visar fram en drivlåda med växter i Tenhults naturbruksgymnasiums växthus.

Drömmer du om att jobba inom trädgårdsbranschen? Nu är det hög tid att söka till Tenhults naturbruksgymnasiums vuxenutbildningar inom trädgård!

Till våren startar vi ytterligare en omgång av Yrkesvux-utbildning Trädgård och Arbetsmarknadsutbildning Trädgård. Missa inte att anmäla dig!

Yrkesvux Trädgård 

På uppdrag av Jönköpings kommun erbjuder vi Yrkesvux-utbildning Trädgård med inriktning mot anläggning, skötsel eller odling. Kursstart den 19 februari. OBS! sista ansökningsdag den 10 januari! 
Mer information om Yrkesvux Trädgård, Tenhults naturbruksgymnasium.

Obs! Ansökan sker via vuxenutbildningen i din hemkommun. Mer information om utbildningen på Jönköpings kommuns webbplats. (Extern länk)

Arbetsmarknadsutbildning Trädgård 

På uppdrag av arbetsförmedlingen erbjuder vi Arbetsmarknadsutbildning (AUB) Trädgård som vänder sig till dig som är nyanländ eller till dig som är arbetslös eller som riskerar att bli arbetslös. Syftet med utbildningen är att öka dina möjligheter att få ett arbete eller starta eget företag inom trädgårdsbranschen. 
Mer information om Arbetsmarknadsutbildning Trädgård, Tenhults naturbruksgymnasium.

Generell information om arbetsmarknadsutbildningar på Arbetsförmedlingens webbplats.
(Extern länk)