Tandhygienist

Vetlanda Folktandvård

Här skapar vi framtidens folktandvårdsklinik för Vetlandaborna och för oss jobbar här. Trivs och drivs du i en miljö det händer saker? Då ska du följa med på vår resa.

Lär känna vår klinik genom att besöka vår webbplatswww.rjl.se/folktandvarden. Klicka på Jobba hos Folktandvården och sedan Titta in på våra kliniker. Där hittar du Vetlanda Folktandvård.

Vi söker

Dig som är legitimerad tandhygienist. Har du tidigare erfarenhet av yrket eller erfarenhet av att arbeta med barntandvård ser vi det som positivt. Även datorvana och erfarenhet av journalsystemet T4 är meriterande.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Som tandhygienist hos oss arbetar du med tandvård till barn och vuxna inom en tandhygienists kompetensområde. Hos oss hjälps vi åt i det dagliga arbetet varför arbetsuppgifter som sterilarbete och viss assistans också kan förekomma.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är trygg i rollen som tandhygienist och trivs att arbeta självständigt i en flexibel arbetsmiljö. Du är noggrann i ditt arbete och prioriterar dina uppgifter väl för att hålla givna tidsramar. Du tar de initiativ som krävs för att driva arbetet framåt och kommer gärna med idéer som kan omsättas i det praktiska arbetet.

Du trivs i mötet med patienter och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa dem. Du är tillmötesgående i ditt bemötande och lyssnar på patientens behov. Du värdesätter gott samarbete och tillsammans med dina kollegor arbetar du för att nå verksamhetens mål. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Som tandhygienist i Folktandvården Region Jönköpings län är du med och bidrar till klinikens utveckling så att vi tillsammans kan ge patienten bästa möjliga tandvård och upplevelse av sin kontakt med oss.

Vi som arbetar på Folktandvården, Region Jönköpings län bildar en gemensam styrka för att ge regionens invånare Sveriges bästa munhälsa. Vi tar det yttersta ansvaret för all tandvård inom regionen och vi delar Folktandvårdens värdegrund. Tillsammans skapar vi en trygg vardag där varje dag är kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du mår bra.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikkoordinator Susanna Andersson på telefon 010-243 24 24.

Facklig kontaktperson för SRAT är Kerstin Karlsson, 036-32 36 25.

Sista ansökningsdag är 27 augusti men skicka gärna in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Tandhygienist Tillbaka till lediga jobb