Sjuksköterska natt

Ortopedisk vårdenhet Höglandssjukhuset Eksjö

Vill DU vara en av sjuksköterskorna i vårt inspirerande & utvecklande arbete/team hos oss på Ortopedkliniken i Eksjö?

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska som vill jobba natt, på 68,63% eller enligt överenskommelse, tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • ett arbete där medarbetare från olika professioner jobbar tillsammans i team
  • goda möjligheter till kompetensutveckling
  • introduktion anpassad efter dina erfarenheter
  • tillgång till friskvårdsaktiviteter, tex personalgym
  • fri öppen sjukvård

Det här får du arbeta med

Ditt arbete som sjuksköterska innebär att du har huvudansvar för den specifika omvårdnaden. Det innebär bland annat optimering inför och efter operation. Systematisk analys och bedömning av patientens status. Här ingår områden som nutrition, smärta och smärtbehandling, förebyggande arbete för att förhindra trycksår, fall och vårdrelaterade infektioner m.m. En viktig del i arbetet är att ge information till patienter och deras närstående.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad sjuksköterska. Du tar ansvar för ditt arbete och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har gott omdöme och god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har en positiv inställning till ditt arbete. Du behåller ditt lugn i pressade situationer. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Ortopedklinikens medarbetare känner stort ansvar och vi arbetar för att ha en stor produktion med hög kvalitet för att kunna ge patienten god vård med korta väntetider

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kontakta vårdenhetschef Britt Leandersson tfn: 010 - 24 375 88 eller bitr.vårdenhetschef Jennie Evertsson tfn: 010 - 24 359 82. Facklig företrädare för vårdförbundet är Maria Löfkvist tfn:010 - 241 00 00 Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Sista ansökningsdag är den 6 september, men skicka in din ansökan idag då urval, intervjuer och rekrytering kan ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Sjuksköterska natt Tillbaka till lediga jobb