Specialistsjuksköterska intensivvård

Operations- och intensivvårdskliniken, Värnamo

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård eller har intresse av att vidareutbilda dig inom intensivvård. Erfarenhet från akutvård är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är nyckelord. Med patienten i fokus skapar vi tillsammans hög patientsäkerhet och god tillgänglighet.

Det här får du arbeta med

Som intensivvårdssjuksköterska ansvarar du för den mest kvalificerade omvårdnaden och övervakningen inom akutsjukvården. Du medverkar även när akuta medicinska insatser krävs inom sjukhuset, så som vid hjärtstillestånd och trauma. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård. Det innebär att information också är en mycket viktig del i arbetet, liksom kontakt med närstående.

För att du ska trivas hos oss

Du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. I pressade situationer är du stabil och kan behålla ett realistiskt perspektiv på situationer. Du har kompetens för att snabbt kunna ingripa i akuta situationer, men också för att kunna förebygga att kritiska tillstånd uppstår. Du arbetar bra tillsammans med andra och kommunicerar på ett tydligt sätt.

Detta värderar vi högt

Vi lägger stor vikt vid att alla är involverade i verksamheten, samt att allas åsikt förs fram på lika villkor. Vi har ett patientcentrerat arbetssätt där vi har möjlighet att fokusera på en patient åt gången. En god upplevelse för patienten i en svår situation är vårt fokus.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten, kontakta vårdenhetscheferna Ann-Cristin Jonsson, telefon 010-244 73 22 och Eva-Maj Bengtsson, telefon 010-244 74 46. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Lena Fritzell, telefon 010-244 79 45 och Ann Johansson, telefon 010-244 73 81. Sista ansökningsdag är den 2017-08-25. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistsjuksköterska intensivvård Tillbaka till lediga jobb