Överläkare/specialistläkare

Kvinnokliniken Höglandssjukhuset Eksjö

På klinikens förlossningsavdelning föds ca 1200 barn om året och vårdenheten har vårdplatser för dagsjukvård och inneliggande patienter samt gynekologisk akutmottagning på kvällar och helger. Vi ger allsidig vård till kvinnor i alla åldrar och har full operationsverksamhet. Kvinnohälsovården i upptagningsområdet ingår i respektive kommuns familjecentral.

Vi söker

Legitimerad läkare med specialistkompetens inom gynekologi och obstetrik. Tjänsten tillträds enligt överenskommelse och är tillsvidare. Språkkunskaper i svenska motsvarande minimum C1-nivå. Körkort behövs.

Vi erbjuder dig

Vi jobbar för att ta till vara våra medarbetares kompetens på rätt sätt och arbetar ofta i team för att ge patienten bästa vård. Som medarbetare förväntas du delta aktivt i klinikens utvecklingsarbete. Vi arbetar för en långsiktig utbildnings- utvecklings - och kompetensförsörjning för verksamheten. Kliniken har god arbetsmiljö i moderna, ändamålsenliga lokaler som är samlade på ett plan.

Det här får du arbeta med

Som läkare hos oss deltar du i alla delar av klinikens verksamhet. Vi arbetar i tvärprofessionella team tillsammans med barnmorskor och undersköterskor där du ges möjlighet till profilering inom något intresseområde. I tjänsten ingår jourtjänstgöring inom såväl obstetrik som gynekologi.

För att du ska trivas hos oss

Du är trygg i dig själv och har självinsikt, arbetar bra tillsammans med andra människor,lyssnar och kommunicerar, skiljer på det personliga och professionella, har lätt för att vara lugn, stabil och kontrollerad i pressade situationer och kan se till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. På kliniken finns flera ST-läkare så du behöver även ha intresse för att vara handledare.

Detta värderar vi högt

Kliniken ska ge god, jämlik vård med gott bemötande och delaktiga patienter. Verksamhetens mål är att erbjuda kvinnan och hennes partner bästa möjliga omhändertagande vid graviditet, förlossning och gynekologisk sjukdom samt främja sexuell hälsa. Med gemensamma krafter är målet att vara en attraktiv arbetsplats för nuvarande och framtida medarbetare.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kan du kontakta verksamhetschef Maria Engman på telefonnummer 010-243 50 15. Facklig företrädare för läkarföreningen är Johan Holmberg telefonnummer 010-243 57 04. Sista ansökningsdag är den 24 augusti. Ansökningar behandlas löpande.

Sök jobbet som Överläkare/specialistläkare Tillbaka till lediga jobb