Kravanalytiker

Enhet Analys och design

En nyckel för att skapa bättre IT-stöd för våra verksamheter är att kunna förstå och konkretisera verksamheternas behov, därför söker vi nu en kravanalytiker.

Vi söker

Vi söker en erfaren kravanalytiker till vår enhet analys och design. Där kommer du arbeta tillsammans med ett härligt gäng projektledare, förvaltningsledare, kravanalytiker, testledare och IT-arkitekter. Du har relevant högskoleutbildning inom IT samt har dokumenterad erfarenhet som kravanalytiker. Om du innehar särskild utbildning inom kravanalys och har erfarenhet av agilt arbetssätt är det meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig att vara del i vårt arbete mot ett vårdsstöd i världsklass och bli en av våra kravanalytiker inom hälso- och sjukvård. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Det här får du arbeta med

Som kravanalytiker är du spindeln i nätet mellan verksamhet och IT, din roll är viktig för att skapa en välfungerande IT-stöd. Du ansvarar för att fånga in verksamhetens krav, strukturera och konkretisera dessa till en beskrivning som kan användas som underlag vid utformningen av IT-stödet. Du kommer beskriva krav enligt olika kravmodeller samt ansvarar för att genomföra kravworkshopar. I tjänsten ingår även att delta vid framtagning av testfall. Du behöver god kännedom om olika modeller så som användningsfall, user stories, hantering av kvalitetskrav etc, för att hantera krav samt god vana vid UML modellering.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss är du en driven person med nyfiken inställning till nya verksamheter och nya frågeställningar. Din samarbetsförmåga är god och du har en hög känsla för service. Du har även en förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. För att du ska trivas hos oss så behöver du vara flexibel, tydlig i din kommunikation och gilla utmaningar. Det är viktigt att du är flytande i svenska och kan formulera dig tydligt i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kontakta enhetschef Anna Leo 072-50 99 121. Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin 036-32 42 97 och för SACO Pekka Sirviö Strandrot 036-32 65 54. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 31 augusti.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Kravanalytiker Tillbaka till lediga jobb