IT-kontaktperson

Medicinkliniken

Vi söker

Dig som är utbildad vårdadministratör och vill arbeta som IT-kontaktperson.

Du har goda kunskaper inom IT-området samt i medicinsk dokumentation och språk. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Excel. Meriterande är om man har gått ”IT-kontaktperson utbildningen” samt ”Informationssäkerhet för IT-kontaktpersoner”, har du dessutom kännedom om Access är det ett plus men inget krav.

Tjänsten är tillsvidare, med fördelning 50 % IT-kontaktperson och övriga procent som vårdadministratör. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas.

Det här får du arbeta med

Ett stimulerande och omväxlande arbete med ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Ditt ansvar för IT-samordning på kliniken vilket innebär exempelvis beställning av IT-utrustning, program/licenser samt introduktion och information till anställda i verksamhetens system. Du agerar primärsupport åt verksamheten inom regionens IT-stöd. En naturlig del i arbetet är att jobba nära över yrkesgränser med service och utveckling. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Som vårdadministratör kommer du även att arbeta med medicinsk dokumentation, diagnosklassificering samt övriga vårdadministrativa uppgifter. Vårdadministratörerna har en viktig kontrollfunktion i flera av våra system och vi är måna om att utnyttja din kompetens. För att trivas i rollen som vårdadministratör hos oss har du förmåga att strukturera och planera.

För att du ska trivas hos oss

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är strukturerad och lösningsfokuserad. Vi välkomnar nytänkande och att du är tydlig i din kommunikation. Arbetet innebär ett nära samarbete med klinikledningen och övriga medarbetare på hela kliniken vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och att du har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är flexibel, serviceinriktad och trivs med många bollar i luften. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tillsammans stöttar vi varandra i arbetet och värnar om en god arbetsmiljö där vi är positiva och sprider glädje. Vi fokuserar på utvecklings- och förändringsarbete och arbetar med bästa möjliga administrativa stöd till våra enheter

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Anki Andersson,Anki Andersson administrativ enhetschef, 010-242 19 76. eller biträdande verksamhetschef Anette Elmquist, 010-242 33 37, tillgängliga tom vecka 28. Facklig företrädare för Vision är Gunilla Holmin, 010-242 59 32.

Sista ansökningsdag är 2017-08-31. Välkommen med din ansökan! Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi intervjuar löpande under sommaren.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som IT-kontaktperson Tillbaka till lediga jobb