HR-chef

Verksamhetsstöd Kirurgisk vård

Vi söker dig som vill göra skillnad och arbeta tillsammans med oss i ledningsstaben, för ett bra liv. Verksamhetsområdet är i en spännande utvecklingsfas där det ständigt sker förbättringar och vi söker dig som vill vara med och driva vår organisation framåt!

Vi söker

Vi söker en ny HR-chef, eftersom vår tidigare HR-chef efter 13 år i Region Jönköpings län gått vidare till nya utmaningar. Tjänsten är tillsvidare, heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vår verksamhet bedrivs på tre orter och därför förekommer resor inom länet i ditt arbete.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort ansvar och stor möjlighet till att tänka nytt och utveckla arbetssätt inom HR. Vi går nu in i en ny fas och anpassar vårt arbetssätt ytterligare efter vår nya organisation, därför söker dig som är utvecklingsinriktad och som kan driva vårt förändringsarbete framåt på ett klokt sätt. Några av dina spännande utmaningar blir att fortsätta leda arbetet för att få en gemensam plattform oavsett ort samt vidare utveckla samarbetet med övriga verksamhetsområden. Självklart har du ett engagemang för hälso- och sjukvård precis som vi!

Det här får du arbeta med

Du kommer att vara chef för nio medarbetare och tillsammans ansvarar ni för att ge stöd till verksamhetsområdets chefer inom alla förekommande frågor inom hela HR-området, såsom kompetensförsörjning, hälsa- och arbetsmiljö, lönebildning, arbetsrätt, avtal och förhandlingar. I vårt nya arbetssätt har vi specialister som arbetar med rekrytering och rehabilitering samt partners som arbetar mot kliniker och en koordinator. Som HR-chef ingår du i verksamhetsområdets ledningsgrupp, du arbetar nära sjukvårdsdirektören och övriga stabsfunktioner. Du representerar även verksamhetsområdet i regionens HR-chefsgrupp. Tillsammans med övriga HR-chefer ansvarar du för att chefer får ett proffsigt och likvärdigt HR-stöd i hela organisationen.

För att du ska trivas hos oss

Du har en högskoleutbildning inom HR och ett intresse för och kunskap om hälso- och sjukvård. Du har erfarenhet av att vara chef i en större organisation, där du haft verksamhets-, personal- och budgetansvar. Med din breda kunskap inom HR som grund har du verksamheten i fokus.

För att trivas hos oss behöver du vara en ledare som skapar förtroende, ger förutsättningar och skapar arbetsglädje för dina medarbetare. Ditt arbetssätt är delegerande och du ger dina medarbetare de befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Du stimulerar medarbetares engagemang och använder den kunskap som finns i ett ständigt förbättringsarbete.

Gott samarbete är viktigt för dig, både i din arbetsgrupp och med andra verksamheter. Du har god förmåga att se sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser och anpassar dina handlingar till detta. Du har lätt för att fatta beslut och god förståelse för hur ett beslut i en verksamhet påverkar helheten. Du är en tydlig i ditt sätt att kommunicera, följer upp och säkerställer att budskap når fram. Körkort är ett krav.

Detta värderar vi högt

Region Jönköpings läns hälso- och sjukvård är en av Sveriges bästa. Tack vare ett strategiskt arbete och goda medarbetare placeras regionen i jämförelser oftast bland de bästa landstingen och regionerna i landet. Målet är bästa möjliga vård och en jämlik hälsa. Vården ska vara personcentrerad och säker och ges utifrån samma förutsättningar i hela länet. Vi satsar på hälsa för livet. För att nå hit arbetar vi med ständiga förbättringar och fokus på kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta sjukvårdsdirektör Kjell Ivarsson, 073-026 42 54 eller administrativ samordnare Lena Ottosson 0381-33 50 31. Då det är semestertider kan de som lämnar upplysningar under perioder vara mindre tillgängliga.

Kommunal, Birgitta Svensson, tfn 010-243 52 96 Läkarföreningen, Anders Ramsing, tfn 010-244 72 17 Vision, Marie Svensson, tfn 010-243 58 61 SACO, Fadia Restom, tfn 072-554 80 38 Vårdförbundet, Angelica Hansen, tfn 010-244 79 38

Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2017. Vill du vara med? Tveka inte, vi väntar på din ansökan. Intervjuerna kommer att ske 15/9 och 19/9.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som HR-chef Tillbaka till lediga jobb