Sjuksköterska

Medicin- och geriatrikkliniken/vårdenhet G

Är du vår nya kollega? Tillsammans med oss får du möjlighet att vara med och utveckla och arbeta mot vårt mål att leverera Sveriges bästa stroke- och neurologivård!

Vi söker

Vi söker nu en sjuksköterska med intresse för patienter med neurologiska sjukdomar.

Vi erbjuder dig

"På vårdenhet G har vi duktiga medarbetare med patientfokus" "vi har roligt tillsammans" "tacksamma patienter och bra chefer" "fredagsfikat". Förutom dessa trivselfaktorer från medarbetarna själva så erbjuder vi dig tillsvidareanställning på heltid eller sysselsättningsgrad enligt önskemål.

Det finns möjlighet att arbeta dag eller blandad dag/natt. Givetvis får du en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Är du nyutexaminerad sjuksköterska erbjuder vi inom Region Jönköpings län vårt nya fördjupade introduktionsprogram, vilket innebär föreläsningar, hospiteringar och reflektioner under det första året. Hos oss får du ett varierande arbete med högt kollegialt stöd och hög trivsel samt stora möjligheter för kompetensutveckling utifrån individuell kompetensutvecklingsplan. Vi erbjuder även friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym samt fri öppen sjukvård.

Det här får du arbeta med

Hos oss får du som sjuksköterska möjlighet att följa en patient från ett akut insjuknande till rehabilitering och hemgång. På enheten har vi ett direktintag dygnet runt för patienter med misstanke om stroke eller TIA. Vi vårdar även patienter med andra neurologiska sjukdomar. På vår enhet finns 26 vårdplatser fördelade på 4 moduler. På vår enhet bedrivs ingen planerad verksamhet utan till oss kommer patienterna antingen som strokelarm "Rädda Hjärnan", som direktinläggning från ambulans "Fast Track" eller via akutmottagningen. Som sjuksköterska innebär arbetet att du får planera, leda och organisera omvårdnadsarbetet i det nära arbetet tillsammans med patient och övriga professioner. Vi arbetar med personcentrerad vård vilket innebär att patienten ska känna sig delaktig i sin vård. Information och kontakt med såväl patient som närstående blir en viktigt del i ditt arbete.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du är intresserad av att arbeta med patienter med neurologiska sjukdomar. Du trivs att arbeta i en miljö där det plötsligt kan bli akut. Du behåller lugnet i stressade och pressade situationer och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till varje situation. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga samt personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi bemöter patienter, närstående och varandra på ett respektfullt sätt. Vi skapar trygghet genom god kunskap och ett gott bemötande. Kunskap får vi genom kontinuerlig kompetensutveckling.

Med patientens behov i centrum ger vi bäst möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Katarina Andersson, 0381-334505. Facklig representant för Vårdförbundet är Adriana Altonchi, 0381-335000 (vxl). Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2017.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb