Kurator

Rehabiliteringsmedicinska kliniken

Är du utbildad socionom och intresserad av att arbeta personcentrerat i team? Rehabiliteringsmedicinska kliniken i Jönköping söker en kurator!

Vi söker

Vi söker en kurator med intresse och kunskap i att möta människor i olika situationer. Socionomexamen är ett krav och tidigare erfarenheter från arbete som kurator är meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 2017-12-01. Stor vikt i urvalet kommer ligga vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Som ny kurator hos Rehabiliteringsmedicin kommer du till en väl fungerande arbetsplats där arbetet till stor del sker i interprofessionella team. Här erbjuds du varierande och utvecklande uppgifter i en verksamhet som ligger i framkant när det gäller utvecklingsarbete. Som kurator kommer du ingå i en psykosocial enhet tillsammans med klinikens övriga kuratorer samt våra psykologer.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter kommer till största del bestå av:

  • Psyksocialt behandlingsarbete
  • Praktiska insatser avseende samhällets resurser
  • Behandling-, utrednings- samt stödjande samtal
  • Anhörigstöd
  • Rehabkoordinering
  • Handläggning av klimatvård
  • Rehabiliteringsmedicinska insatser för personer i arbetsför ålder med förvärvade komplexa funktionsnedsättningar och aktivitetshinder

För att du ska trivas hos oss

Samtidigt som din samarbetsförmåga är viktigt så kommer du också behöva arbeta och fatta beslut på egen hand. Vi möter personer i olika situationer och med olika förutsättningar vilket sätter krav på din empatiska förmåga och ditt sätt att bemöta andra människor.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter att du har ett personcentrerat arbetssätt, drivkraft att utveckla verksamheten samt att vi tillsammans skapar en god arbetsmiljö. Klinikens signum är teamarbete där det är viktigt att du som medarbetare har god samarbetsförmåga och är ansvarstagande.

Kliniken har sedan 2006 ackrediterats utifrån den amerikanska organisationen CARF, vilket innebär att kliniken kontinuerligt kvalitetsgranskas. Kliniken strävar hela tiden efter att ligga i framkant, hålla en hög kvalitet och aktivt förbättra verksamheten. Utveckling sker tvärprofessionellt och i samverkan med andra såsom primärvård, kommun, patienter, närstående och patientföreningar.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Enhetschef Anna Modie, 010-2422619. Kurator Maria Björn-Junvik, 010-2422608 alternativt Carina Petersson, 010-2422607. Facklig företrädare för SACO, Kjell Johansson, 010-242421876.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är 2017-08-31. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Kurator Tillbaka till lediga jobb