Psykolog

Habo och Mullsjö vårdcentraler

Habo och Mullsjö vårdcentraler, Vårdcentralerna Bra Liv, ansvarar i sitt primärvårdsuppdrag gemensamt för drygt 16 000 listade patienter. Vi har fokus på dem som har mest behov av vård och vi samarbetar med respektive kommun i ett hälsofrämjande perspektiv också när det gäller psykisk hälsa. Våra medarbetare är vår främsta tillgång för att åstadkomma en bättre hälsa för alla genom att erbjuda en hög kvalitativ och patientsäker vård baserad på kompetens, helhetssyn, patientfokus och en tillgänglig geografisk närhet. Som en del i detta söker vi en psykolog för att komplettera vårt team.

Habo vårdcentral och Mullsjö vårdcentral är välfungerande och välbemannade hälsofrämjande vårdcentraler med en målsättning att kunna möta alla olika vårdbehov som patienterna kan ha.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi ser gärna att du har KBT-kompetens steg 1 och erfarenhet av kliniskt arbete, helst inom primärvården. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av gruppbehandlingar och vidareutbildningar inom Acceptance och commitment6 therapy (ACT), Unified Protocol (UP), eller Interpersonell psykoterapi (IPT). Likaså kan beteendevetenskaplig kompetens i t ex pedagogik, arbetsliv, socialpsykologi och informatik vara värdefullt. Du ska känna dig bekväm med att göra basala utredningar som underlag för remittering till Neuropsykiatriska teamet i vår region.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en heltidstjänst, tillsvidare anställning, med tillträde enligt överenskommelse. I din anställning kommer du att vara fysiskt placerad på båda vårdcentralerna. Hos oss får du ett lärorikt, utvecklande och roligt arbete i en verksamhet med kompetenta medarbetare som värnar om god sammanhållning. Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan som du skickar in via länken nedan.

Det här får du arbeta med

Arbetet på vårdcentralen präglas av en helhetssyn på människan. I din roll ska du erbjuda personer med psykosocial problematik ett tidigt och adekvat omhändertagande. Du skall kunna bedöma, utreda och behandla lättare till måttlig psykisk ohälsa. Du kommer att ingå i vårdcentralens psykosociala team tillsammans med kurator och läkare. Du har ett nära samarbete med andra yrkesgrupper på vårdcentralen kring patienterna, däribland vårt rehabiliteringsteam. Tillsammans med andra paramedicinare kan du komma att genomföra riktade behandlingar mot patientgrupper. Målet är tidig intervention och hög tillgänglighet. Det kommer att ingå bedömningar och utredningar i dina arbetsuppgifter. Utvecklingsarbete är något som vi prioriterar, eftersom vi har tradition av att ligga i framkant när det gäller förbättringar, nya arbetsstrukturer och behandlingsmetoder som kommer vår befolkning tillgodo. T ex direct access till psykosocial enhet, korta behandlingsinterventioner samt gruppbehandlingar baserade på KBT och ACT.

För att du ska trivas hos oss

Du som söker har förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du har ett intresse och känsla för multidisciplinärt arbete. Du känner dig trygg i din yrkesroll samtidigt som du är nyfiken och vill utveckla verksamheten du arbetar i. Då vår verksamhet bygger på möten med människor är ett professionellt förhållningssätt, flexibilitet och engagemang av stor relevans. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vårdcentralerna arbetar tillsammans med respektive kommun i ett hälsofrämjande perspektiv. Målet för verksamheten är tidig intervention och hög tillgänglighet

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta verksamhetschef Josette Troon, tel 036-32 48 11, mobil 076-724 22 33 eller verksamhetschef Lise-Lotthe Hedström, tel 0392-143 12, mobil 070-553 96 53. Facklig företrädare för SACO är Malin Andersson, tel 036-32 48 81. Sista ansökningsdag är den 27 augusti 2017. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb