Biträdande vårdenhetschef

Ögonkliniken Länssjukhuset Ryhov Jönköping

Välkommen till vår klinik som arbetar för att länets invånare ska få högkvalificerad ögonsjukvård i rätt tid.

Vi söker

legitimerad sjuksköterska, företrädesvis med specialistsjuksköterskeutbildning inom ögonsjukvård. Tjänsten är heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Arbetet på ögonmottagningen är varierande och utvecklande. Vi tar emot patienter, både efter remiss och akut dagtid. Vår verksamhet har fokus på att varje medarbetare samarbetar för att uppnå bästa möjliga ögonsjukvård för våra patienter. Utvecklings- och förbättringsarbete sker i våra processteam.

Det här får du arbeta med

Befattningshavaren ingår i ledningsgruppen och ska medverka till att verkställa tagna beslut och utveckla verksamheten. Tillsammans med vårdenhetschef leda och fördela arbetet på mottagningen. Det inrymmer

  • Daglig planering av bemanning utifrån behovet i verksamheten och tillgång på personal.
  • Ersätta vårdenhetschefen vid frånvaro
  • Kliniskt arbete deltid
  • Utbildningsansvarig för brandskydd
  • Kontaktperson för TeleQ
  • Ärendehantering i personalsystemet Heroma.

För att du ska trivas hos oss

Du behöver ha förmåga att själv kunna planera och organisera ditt arbete, vara lugn och stabil i stressituationer, vara flexibel för att snabbt kunna hantera omfördelning av medarbetare och patienter efter vad dagen kräver och förutse vilka konsekvenser det får för verksamheten och enskilda patienter. Förmågan att kommunicera, lyssna och vara tillmötesgående gentemot andra är viktig för att snabbt kunna finna lösningar och hantera förändringar i vardagen.

Detta värderar vi högt

Vi ska ge alla invånare högkvalificerad ögonsjukvård med god tillgänglighet. Behovet av kvalificerad ögonsjukvård ökar i takt med en åldrande befolkning. Målet är rätt patient får rätt vård i rätt tid hos rätt vårdgivare.

Så här gör du om du är intresserad

För information kan du kontakta verksamhetschef Leena Tjärnén, tfn 010-24 216 05. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Belend Östman, tfn 010-24 216 21. Sista ansökningsdag är den 25 augusti. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Biträdande vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb