Vårdadministratör

Röntgen Värnamo

Vi söker

En utbildad vårdadministratör/läkarsekreterare. Du har goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift samt goda IT kunskaper. Meriterande är arbetslivserfarenhet som vårdadministratör.

Vi erbjuder dig

Hos oss få du arbeta med omväxlande arbetsuppgifter, exempelvis kan du jobba med tidsbeställningen och arkivet, och du har ett roterande schema. Teamet som du välkomnas till består av radiologer, ST-läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor samt vårdadministratörer.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter på röntgen innefattar bemanning av receptionen, registrera inkommande remisser samt boka och kalla patienter. Du har telefonkontakt med patienter och remittenter, skriver röntgensvar, hanterar röntgenbilder samt samverkar med klinikens alla professioner.

För att du ska trivas hos oss

För oss är det viktigt att vi tillsammans jobbar för en god arbetsmiljö och mot verksamhetens mål. Även om du arbetar i ett team behöver du kunna jobba självständigt och ta egna initiativ. Du ska jobba för god kvalité och ha goda förmågor i att kunna planera, prioritera, genomföra och utvärdera. Då behovet av arbetsinsatser kan variera är det viktigt att du är flexibel, har en god samarbetsförmåga och att du är serviceinriktad mot patienter, kollegor och samarbetspartners. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi strävar hela tiden efter att utföra vårt arbete med hög medicinsk kvalitet och bemöta våra patienter på bästa sätt. Våra kärnvärden är kvalitet, korta väntetider, patientsäkerhet, bra bemötande och korta svarstider.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen med dina frågor till områdeschef Pernilla Jansson 010 - 244 76 11. Vi ser framemot din ansökan senast den 23 augusti och går igenom ansökningar löpande. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb