Röntgensjuksköterska

Röntgen Värnamo

Vi söker

Vi utvecklar nu verksamheten och söker därför dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med inriktning diagnostisk radiologi eller medicinsk bildvetenskap. Kompetens inom magnetkamera är meriterande men inget krav. B-Körkort är meriterande.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning med start i september eller enligt överenskommelse. Du kommer ingå i ett team med flera professioner, där vi tillsammans skapar ett gott arbetsklimat, en bra arbetsmiljö och en god vård. Är du en nyligen utbildad röntgensjuksköterska kan vi erbjuda dig ett väl inarbetat inskolningsprogram. Goda möjligheter till interna och externa utbildningar finns även för dig med längre erfarenhet.

Som anställd inom Region Jönköpings län finns också en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det mängder av personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter. Just på vår arbetsplats har vi exempelvis erbjudit våra medarbetare kurs i mindfulness, introduktion i våra nya träningslokaler och besök hos sjukgymnast.

Det här får du arbeta med

Som röntgensjuksköterska hos oss erbjuder vi varierande arbetsuppgifter inom våra olika modaliteter. En individuell introduktion kommer att genomföras för att du ska bli kompetent inom samtliga modaliteterna samt uppnå jourkompetens. Du arbetar i team med övriga personalgrupper inom röntgenkliniken samt även med remittenter och vårdenheter

För att du ska trivas hos oss

Eftersom du möter patienter dagligen har du ett intresse av att hjälpa andra och i ditt bemötande är du lugn, lyhörd och tillmötesgående. Du har ett professionellt förhållningssätt, är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är en engagerad och ansvarsfull person som ser till både verksamhetens, remittentens och patientens bästa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen med dina frågor till områdeschefer Pernilla Jansson 010 - 244 76 11. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Irene Sjövall Sanned 036-32 37 18. Vi ser framemot din ansökan senast den 25 augusti. Urval kommer ske löpande. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Röntgensjuksköterska Tillbaka till lediga jobb