Administrativ enhetschef

Psykiatriska kliniken, Jönköping

Vill du vara med och leda vår administrativa verksamhet och tillsammans med medarbetarna arbeta för att vara ett föredöme inom svensk psykiatri?

Vi söker

En administrativ enhetschef som tilltalas av flexibilitet och delaktighet och som har förmåga att arbeta långsiktigt, strategiskt och utifrån ett helhetsperspektiv. Du har ett genuint intresse för utvecklingsarbete, ledarskap och vill vara med och påverka vårt framtida arbete med idéer och engagemang.

Du har en vårdadministrativ utbildning med erfarenhet av arbetsledning. Erfarenhet av arbete inom specialistpsykiatrin är meriterande.

Vi erbjuder dig

Ett spännande arbete med med många utmaningar. Den administrativa enheten genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling.

Kliniken tillämpar tidsbegränsat chefsförordnanden med förordnande på fyra år med en tillsvidareanställning i grundprofession. Tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Som administrativ enhetschef kommer du att leda, fördela, följa upp och utveckla arbetet inom den vårdadministrativa enheten. Du kommer att vara chef för ca 30 vårdadministratörer och läkarsekreterare där du har ansvar för personal-, ekonomi- och arbetsmiljöfrågor. Du ingår i klinikens ledningsgrupp med ett nära samarbete med klinikens övriga enhetschefer.

I ditt arbete ges du även möjlighet att delta i sjukhusets administrativa råd. Rådet fungerar som nätverk för sjukhusets alla administrativa enhetschefer och som samverkansgrupp för vårdadministrativa frågor.

För att du ska trivas hos oss

Som administrativ enhetschef är det viktigt att du har god samarbets- och organisationsförmåga med hög känsla för kvalitet, kommunikation, språk och medicinsk dokumentation. Du jobbar för delaktighet och har förmåga att leda och inspirera dina medarbetare till att arbeta effektivt mot verksamhetens mål. Du arbetar självständigt med att planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Information om tjänsten lämnas av biträdande verksamhetschef Peter Svärd, tfn 010-242 30 87. Facklig företrädare för Vision är Helene Lundquist, tfn 010-242 30 22 Sista ansökningsdag är den 27/8. Rekrytering och urval kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Administrativ enhetschef Tillbaka till lediga jobb