Allmänläkare/medicinskt rådgivande läkare

Öxnehaga vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Arbetet på vårdcentralen kännetecknas av nära samarbete mellan olika professioner och av korta beslutsvägar.

Vi söker

Då vår nuvarande medicinskt rådgivande läkare går i pension efter 26 innehållsrika år på Öxnehaga vårdcentral, söker vi nu Dig med god erfarenhet och specialistkompetens inom framförallt Allmänmedicin. Du har en helhetssyn och samtidigt förmåga att se individens specifika behov. Med hjälp av Din breda kunnighet ser vi att Du är med och formar utvecklandet av vårt läkarteam och verksamheten i övrigt där Du kommer spela en central roll. Vårt läkarteam består i nuläget av flera drivna och ambitiösa utbildningsdoktorer.

Vi erbjuder dig

Ett inspirerande och varierande arbete som präglas av ett nära teamsamarbete mellan olika yrkeskategorier. Våra listade patienter berikar oss med sin mångfald och du kommer att få möta människor ifrån många olika skeenden i livet. Arbetsmiljön uppmuntrar till nytänk, där vi vill tillvarata värdefull kompetens ifrån våra medarbetare. På så sätt ökar vi kvalitén i vården.

För att du ska trivas hos oss

Ser vi att Du förstår vikten av ett gott bemötande. Vår målsättning är att patienten ska lämna oss med känslan att ha blivit sedd, lyssnad på och professionellt behandlad med en tydlig medvetenhet om vad nästa steg är.

Detta värderar vi högt

Öxnehaga Vårdcentral har alltid präglats av ett mycket gott arbetsklimat där trivseln hos den enskilde medarbetaren är viktig för oss. Kommunikation och teamsamarbete är viktiga ledord för oss, vilket speglar sig i en trygg och säker vård för våra patienter.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa verksamhetschef Miriam Carlsson, tel. 010-242 36 10 eller 0768-42 36 10. Facklig företrädare för läkarförbundet är Axel Petersson, tel. 036-32 39 31.

Sista ansökningsdag är 2017-08-31. Ansökningarna och urval kommer att handläggas löpande. Välkommen med din ansökan via länken nedan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Allmänläkare/medicinskt rådgivande läkare Tillbaka till lediga jobb