Sjuksköterska

Väster vårdcentral

Är du legitimerad sjuksköterska och vill vara med och utveckla framtidens primärvård så är du välkommen till vår kreativa, varma och öppna arbetsplats!

Vi söker

Eftersom en av våra sjuksköterskor går hem på föräldraledighet söker nu en ersättare som vill vara med och ytterligare utveckla och förstärka vår vårdcentral. Tjänsten är på heltid med start 1 december eller enligt överenskommelse och fram till och med november 2018. Det finns därefter goda möjligheter till fortsatt anställning.

Vi erbjuder dig

Vi står inför en spännande höst och du erbjuds att arbeta i ett professionellt team med gott samarbete mellan medarbetare i olika professioner. Väster vårdcentral finns belägen i fräscha lokaler på Värnamo Sjukhus vilket gör att vi har ett nära samarbete med sjukhusklinikerna och närhet till röntgen, lab, akutmottagning och apotek.

Det här får du arbeta med

Hos oss kommer du att arbeta med planerad och oplanerad egen mottagning, telefonrådgivning, hälsosamtal och triagering till rätt vårdnivå. Möjlighet finns även till att utveckla egen spetskompetens inom ditt intresseområde. Arbetet är främst förlagt dagtid men viss tjänstgöring på jouren ingår, vilket innebär mottagningsarbete kvällstid och helgdag. Du kan själv vara med och påverka när passen på jourcentralen infaller.

För att du ska trivas hos oss

Du som söker är legitimerad sjuksköterska alternativt legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i öppen hälso-och sjukvård. Erfarenhet av primärvård är meriterande men inget krav.

Du tycker troligtvis om att arbeta självständigt och varierat. Du är flexibel, strukturerad samt har förmåga att planera och organisera. Som person är du positiv, kreativ och har lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar ständigt med att effektivisera våra processer och ge en bättre patientupplevelse. Därför värdesätter vi nytänkande och engagerade medarbetare och det finns goda utvecklingsmöjligheter. Vi befinner oss i en positiv utvecklingsfas och vill gärna att du är med och påverkar utvecklingen av vårdcentralen. Våra medarbetares kompetens och engagemang är vår värdefullaste resurs – både för oss och för våra patienter.

Så här gör du om du är intresserad

För frågor kring tjänsten kontakta biträdande verksamhetschef Anna Sjödin tfn 010 – 244 82 52. Facklig representant för vårdförbundet är Eva Georgsson tfn 0703293980.

Sista ansökningsdag är den 28 augusti. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb