Instruktör/Djurskötare

Tenhults nbg

Vi söker

Skolan växer och vi utökar därför personalstyrkan. Vi söker nu en djurskötare/instruktör till vår mjölkladugård. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde 1 oktober eller efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en härlig miljö i stadsnära landbygd där du blir en i teamet på tre personer som ansvarar för skolans mjölkproduktion. Tillsammans skapar ni de bästa förutsättningarna så att våra elever blir så yrkesmässiga som möjligt.

Det här får du arbeta med

I ditt dagliga arbete ingår allt förekommande arbete i vår mjölkkobesättning inklusive rekrytering. Du har också utbildningsansvar av skolans elever när de är i ladugården. Du arbetar i ett rullande schema där var tredje helg är schemalagd. Vi söker en go och glad medarbetare som gillar att samarbeta.

Din kompetens

Vi ser att du som lägst har en grundläggande lantbruksutbildning med särskilt intresse för djur och djurhållning. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande och B-körkort är ett krav.

Detta värderar vi högt

Du är bekväm i att instruera andra med förståelse för att anpassa undervisningen utifrån elevers olika behov.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta driftledare Mattias Berglund, telefon 0704 290503. Facklig företrädare: Ola Forsén, Kommunal, telefon 0704 290502. Välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 29 augusti. Inför rekryteringsarbetet har Tenhults naturbruks-gymnasium tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi önskar inte kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sök jobbet som Instruktör/Djurskötare Tillbaka till lediga jobb