FoU-ledare Barn- och ungdomsområdet

FoUrum, Kommunal utveckling

Vi söker

FoU-ledare till barn- och ungdomsområdet med inriktning mot ungdomsmottagningarna i länet. Uppdragets omfattning är på heltid under två år med start snarast efter överenskommelse. Det finns möjlighet att komma överens om en flexibel start i överenskommelse med din nuvarande arbetsgivare.

Vi erbjuder dig

Som FoU-ledare arbetar du i en kreativ miljö med spännande uppdrag tillsammans med utvecklingsinriktade kollegor i ett nära samarbete med länets tretton kommuner och Region Jönköpings län. Ungdomsmottagningarna i Jönköpings län befinner sig i en relativt omfattande utvecklingsfas och för detta har länets ledningssystem i samverkan beslutat att inrätta en visstidsanställd FoU-ledare.

Det här får du arbeta med

I dina arbetsuppgifter som FoU-ledare för länets ungdomsmottagningar ingår att driva ett utvecklingsarbete tillsammans med länets tretton kommuner, regionens kvinnohälsovård samt folkhälsosektionen. Särskilda utvecklingsområden är organisation, virtuell mottagning, utbildning, metodstöd för nya målgrupper samt samordning och samverkan internt i länet och med externa parter.

Du är sammankallande för, och arbetar på uppdrag av, ungdomsmottagningens ledningsgrupp. I denna ledningsgrupp ingår representanter för socialtjänsten, kvinnohälsovården samt folkhälsosektionen. Du rapporterar kontinuerligt till länets ledningssystem i samverkan. Du har också kontakt med nationella nätverk. Din arbetsplats finns på FoUrum social välfärd, Tändstickshuset i Jönköping.

Din kompetens

Du har relevant högskoleexamen; socionom eller annan liknande utbildning. Erfarenhet av arbete med ungdomar och/eller psykisk hälsa är meriterande. Erfarenhet av arbetsledande befattningar är meriterande. Vi tror att du är en flexibel och smidig person med förmåga att se helheter och skapa struktur i ditt och andras arbete. Du har vana av att leda processer, är bra på bemötande, har samverkanskompetens och har god förmåga att leda möten. Du har ett strategiskt perspektiv och arbetar självständigt med att planera, organisera och genomföra. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om uppdraget är du välkommen att kontakta teamchef Sofia Lager Millton, sofia.lager.millton@rjl.se, tfn 0722-303 307 eller FoU-ledare Marie Rahlén Altermark, marie.rahlen.altermark@rjl.se, tfn 0767-71 52 12. Välkommen att söka jobbet via länken. Sista ansökningsdag är den 24 augusti.

Sök jobbet som FoU-ledare Barn- och ungdomsområdet Tillbaka till lediga jobb