Dietist

Rehabiliteringscentrum

Rehabiliteringscentrum

Rehabiliteringscentrum i Jönköping är på jakt efter en dietist. Är du ansvarstagande i ditt arbete och arbetar lika bra i team som på egen hand? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Vi söker

Vi söker en legitimerad dietist till Rehabiliteringscentrum vid Länssjukhuset Ryhov. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 2017-11-01 eller enligt överenskommelse. Stor vikt i urvalet kommer ligga vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en betydelsefull och rolig tjänst där du tillsammans med dina kollegor arbetar för verksamhetens bästa. Som anställd i Region Jönköpings län tillkommer förmåner i form av bland annat tillgång till gym, möjlighet till olika personalaktiviteter samt fri öppen sjukvård.

Det här får du arbeta med

Du kommer få arbeta mot området onkologi/kirurgi där stora delar av arbetet kommer riktas mot onkologpatienter. Framför allt handlar det om slutenvård men även en del uppföljningar. Utvecklingsarbete, utbildning av personal samt viss gruppundervisning av patienter är också viktiga delar av arbetet.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du har lätt för att samarbeta men också tar ansvar för dina uppgifter och är självgående. Vi ser gärna att du är duktig på muntlig kommunikation och är flexibel i ditt arbetssätt.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetarteam har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Områdeschef Christina Polland, 010-2423263

Facklig företrädare för Naturvetarna är Amanda Hallén, 010-242 10 54

Urval och rekrytering kommer ske löpande. Sista ansökningsdag är 2017-08-27. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Dietist Tillbaka till lediga jobb