Sjuksköterska Hud- och STI- mottagningen

Värnamo sjukhus

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett utvecklande och stimulerande arbete med gott kamratskap och bra arbetsmiljö. Vi är en liten klinik med god sammanhållning, där vi strävar efter gemensamma mål. Alla är engagerade i förbättringsarbeten i tvärprofessionella team som träffas en gång i månaden. Teamarbetet återkopplas fortlöpande på gemensamma möten.

Vi söker

Du är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av Cosmic. Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du har förmåga att arbeta självständigt och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du arbetar bra med andra människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Det här får du arbeta med

Du arbetar självständigt med telefonrådgivning och behandlingar efter läkares ordination och du har egna mottagningar. Du har möjlighet att utifrån intresse inrikta dig på olika patientgrupper.

Det här värderar vi högt

Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten.

Omfattning

Heltid. Annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vikariat till och med 31 augusti 2018. Tillträde enligt överenskommelse.

Så här gör du om du är intresserad

Kontakta gärna vårdenhetschef Fredrik Ragnar, telefon 072- 716 96 73. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Heidi Mäklin, telefon 036-32 21 51.

Rekryteringen sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 27 augusti 2017. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss direktkontakt med rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet som Sjuksköterska Hud- och STI- mottagningen Tillbaka till lediga jobb