Arbetsterapeut

Rehabiliteringscentrum

Två av våra arbetsterapeuter går på föräldraledighet, så nu behöver vi förstärkning! Är du rätt person för jobbet?

Vi söker

Vi söker två arbetsterapeuter för längre vikariat hos Rehabiliteringscentrum i Jönköping. De båda tjänsterna sträcker sig från 2017-12-11 - 2018-08-31 samt 2017-11-06 - 2018-10-31. Vi söker dig som är bra på att prioritera och är flexibel och trygg i att fatta egna beslut. Vi ser gärna att du har kunskaper inom ortopedi, kirurgi och onkologi. Stor vikt i urvalet kommer ligga vid personlig lämplighet. Välkommen in i våra kompetenta team där vi hela tiden strävar efter att utveckla vår verksamhet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett längre vikariat på ett sjukhus som hela tiden strävar efter att ligga i framkant. Här får du arbeta i tvärprofessionella team med patienter inom ortopedi, kirurgi och onkologi. Vårt huvudsakliga mål är att rehabilitera patienter till bästa möjliga livskvalité. Som anställd i Region Jönköpings län tillkommer förmåner i form av bland annat tillgång till gym, möjlighet till olika personalaktiviteter samt fri öppen sjukvård.

Det här får du arbeta med

Som arbetsterapeut hos Rehabiliteringscentrum arbetar du med bedömningar och behandlingar inom slutenvård. Dessa tjänster avser bland annat arbete inom ortopeden, kirurgen och onkologen.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas i vår verksamhet bör du vara bra på att samarbeta. Många delar av arbete sker individuellt och många beslut fattas enskilt men du kommer också att ha ett nära samarbete med andra arbetsterapeuter och andra yrkesgrupper.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetarteam har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar för ett personcentrerat arbetssätt där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta områdeschef Annelie Winström, 010- 2421831 Facklig representant för FSA, Viktor Johansson, 010-2429330 Rekrytering kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är 2017-08-27. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb