Sjuksköterska

Akutmottagningen, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och intresserad av akutsjukvård, ett av de roligaste arbeten som finns! Tycker du om snabba växlingar i arbetstempo, stor variation i arbetet, gillar att arbeta tvärprofessionellt och vill utvecklas i din yrkesroll, då kommer du att trivas hos oss!

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst, heltid med tillträde efter överenskommelse. Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete med högt kollegialt stöd och hög trivsel. Vi erbjuder många intressanta möten med människor som akut behöver din hjälp och vård. För flertalet patienter gör besöket på akutmottagningen verkligen skillnad! Vi tillämpar önskeschema. Du får en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Som anställd hos oss har du fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym.

Det här får du arbeta med

Akutmottagningen omhändertar, diagnostiserar, behandlar och vårdar patienter vid akut sjukdom och olycksfall. Vi har årligen cirka 50 000 patienter. Arbetet är varierande och vårdintensivt med ett snabbt patientflöde och mycket egenansvar. Du har en arbetsledande funktion. Som sjuksköterska på akutmottagningen skall du bedöma patientens prioriteringsgrad och behov av vård. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård. Det innebär att information, liksom kontakt med närstående är en mycket viktig del i ditt arbete.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad sjuksköterska. Eftersom vi har en komplex verksamhet är det en fördel om du har jobbat ett antal år inom akutsjukvård. Du är trygg, stabil och kontrollerad i stressituationer. Du är flexibel och kan lätt ställa om till ändrade omständigheter. Du har lätt för att samarbeta och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du kan arbeta självständigt och ta egna snabba beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På akutkliniken arbetar alla personalkategorier tillsammans mot ett gemensamt mål och får varje dag nya patienter att bedöma och nya utmaningar att lösa. Vi möter patienter i alla åldrar och varje individ är helt unik. Vi strävar alltid efter god och säker vård samt att ge ett professionellt bemötande.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Therese Gustafsson, 010-242 26 55 eller biträdande vårdenhetschef Lotta Lindberg, 010-242 26 56. Facklig företrädare för vårdförbundet är Carina Högberg, 010-242 26 60. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande.

Sista ansökningsdag är den 28 augusti 2017.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb