Vårdadministratör

Kvinnokliniken, Värnamo sjukhus

Vi söker

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårdadministrationen på kvinnokliniken. Vi arbetar processinriktat och betonar att alla har två arbeten, det vill säga det dagliga arbetet men också ett ansvar för att ständigt förbättra vården.

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av medicinsk dokumentation i journalsystemen Cosmic och Obstetrix, receptionsarbete samt övriga administrativa uppgifter. Du har som vårdadministratör en viktig roll i klinikens kvalitets- och utvecklingsarbeten.

För att du ska trivas hos oss

Du är utbildad vårdadministratör, gärna med erfarenhet av våra journalsystem. Vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, engagemang, flexibilitet, servicetänkande och ett gott bemötande. Du har ett professionellt arbetssätt och har lätt för att organisera ditt arbete, du trivs i samarbete med andra samtidigt som du är självgående. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Engagerade och delaktiga medarbetare, som aktivt är med att utveckla verksamheten. Nöjda patienter.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Mette Malmgård, 010-244 73 03. Fackligt representant för Vision är Maria Johansson, 010-244 73 48 (måndagar och torsdagar).

Sista ansökningsdag är den 30 september 2017. Ansökningarna handläggs löpande. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb