Psykolog

Habiliteringscentrum Eksjö

Är du psykolog och på jakt efter en ny spännande utmaning eller söker du PTP-tjänst? Vi har tjänsten för dig!

Vi söker

Vi på Habiliteringscentrum i Eksjö söker legitimerad psykolog till våra barn- och ungdomsteam. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start 2017-12-01 eller efter överenskommelse. Vi ser gärna att du har erfarenheter av arbete med barn, ungdomar eller vuxna med funktionsnedsättningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett arbete där du verkligen kan göra skillnad. Här är varje arbetsdag meningsfull. Du och dina kollegor arbetar tillsammans för verksamhetens bästa. Det är ett utmanande arbete med komplexa frågeställningar. För oss är det självklart med möjligheter till vidareutbildning inom yrket såväl som individuell och/eller grupphandledning.

Det här får du arbeta med

Som psykolog arbetar du tillsammans med teamet med utredningar, diagnostisering samt uppföljning av teamets insatser. Du ger råd och stöd till barn och ungdomar, deras vårdnadshavare och syskon samt emellanåt konsultativt stöd till olika personalkategorier. Du medverkar också i olika utbildningar.

För att du ska trivas hos oss

Du måste kunna arbeta självständigt och i team, eftersom vi bygger vårt arbete på samarbete mellan flera professioner. Som person bör du ha lätt för att möta och arbeta med människor i olika situationer som har väldigt skilda förutsättningar. Du har förmågan att arbeta med människors olika förutsättningar och värdesätter olikheter. Vidare förstår du din roll och kan sätta den i relation till verksamhetens uppdrag.

Detta värderar vi högt

Grunden för vårt arbete är mötet med barn, ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten. Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i en attraktiv region för alla.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta Stefan Elg, enhetschef, tfn 010- 24 37324. Vanja Hofman, psykolog, tfn 010-24 37331. Facklig företrädare för SACO är Karin Åhlin, tfn 010-24 24322.

Sista ansökningsdag är 2017-09-22. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb