ST-läkare

Bodafors vårdcentral

Engageras och brinner du för att utifrån dina kunskaper få chans att verkligen göra skillnad i människors liv? Vill du arbeta i det personliga mötet med att stärka individers hälsa och livskvalité? Då söker vi dig till tjänsten som ST-läkare på Bodafors vårdcentral! Vi är den lilla vårdcentralen med det stora hjärtat där patienten alltid är i centrum. Varmt välkommen till oss

Vi söker

ST-läkare i allmänmedicin för tillsvidareanställning med tillträde i november eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad kan diskuteras enligt önskemål.

Vi erbjuder dig

Att arbeta som ST-läkare hos oss innebär ett skiftande, utmanande och spännande arbete med många kontaktytor där du blir en del av vårt härliga personalteam. Här får du chans att jobba nära dina patienter! Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna träffas regelbundet tillsammans med studierektor.

Du erbjuds även möjlighet till både individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet, och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.

Det här får du arbeta med

Arbetsuppgifterna består främst av arbete på distriktsläkarmottagningen där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, även arbete på primärvårdsjour ingår. Det finns möjlighet för individuell anpassning av arbetsinnehåll efter ditt intresse inom ramen för allmänmedicin med möjlighet till arbete på bvc – mottagning och utlagd mottagning på ett av kommunens särskilda boenden.

För att du ska trivas hos oss

Kraven för tjänsten är svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort. Som person är du engagerad och ser helheten med patientens upplevelse i fokus. Du kan under eget ansvar planera och strukturera ditt arbete och anpassar dig till situationen för att uppnå goda resultat i arbetet. Vidare ser vi att du värderar samarbete och ett gott bemötande i alla delar av arbetet – både gentemot kollegor, patienter och ledning. För att lyckas i din roll som ST-läkare tror vi även att du tycker om att arbeta med förbättringsarbeten och har förmåga att se en fråga ur olika perspektiv. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Hos oss är ditt engagemang, helhetssyn och patientfokus betydelsefull där och vi uppmuntrar våra medarbetare att tänka kreativt och komma med nya lösningar och idéer.

Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av positivitet, öppen dialog och arbetsglädje, där vi är måna om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Göran Runesson, tfn 010-2433025 eller mobil 076-723 48 10. Facklig företrädare för Läkarförbundet är Axel Peterson, tfn 036-32 39 31.

Sista ansökningsdag är den 24 september. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som ST-läkare Tillbaka till lediga jobb