Vårdadministratör

Infektionskliniken

Vi söker

Till infektionskliniken söker vi nu dig som har vårdadministratörsutbildning eller motsvarande.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett stimulerande och omväxlande arbete med ett nära samarbete med klinikens övriga medarbetare. Vi erbjuder en tidsbegränsad anställning fram till 2018-08-31, heltid med tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter som vårdadministratör är att arbeta med medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic med tillhörande diagnosklassificering, receptionsarbete samt övriga vårdadministrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i team och arbetet innefattar både mottagnings- och avdelningsarbete.

För att du ska trivas hos oss

Du är utbildad vårdadministratör. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, kodningsutbildning samt erfarenhet av journalsystemet Cosmic. Du är noggrann, ansvarstagande, flexibel, tycker om att samarbeta och ser möjligheter i ett förändringsarbete. Du har en mycket god servicekänsla och ger ett gott bemötande till patienter och kollegor. Som person är du trygg, stabil och noggrann. Du tycker om att ta eget ansvar och att arbeta självständigt, men samtidigt är det viktigt med teamtänk. Du har god förmåga att uttrycka dig i det svenska språket, framförallt i skrift. Stor vikt läggs vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värderar goda medicinska resultat, ett personcentrerat arbetssätt och möjlighet för medarbetare att förverkliga idéer om utveckling och driva förbättringsarbete.

Klinikens mål är att ge en god och jämlik vård, god omvårdnad och gott bemötande med patientens behov i centrum.

Såhär gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av administrativ enhetschef Christina Widegren, 036-32 21 16. Fackliga upplysningar lämnas av Louise Torstensson, 036-32 59 65. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 30 september 2017. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb