Serviceresesamordnare för färdtjänst och sjukresor

Serviceresor/Beställningscentralen

Vi söker

Serviceresesamordnare till beställningscentralen hos Jönköpings länstrafik. 2 platser snarast för vikariat tom 20181231. Omfattningen är på heltid med varierande arbetstider.

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande och serviceinriktat arbete där du tillsammans med dina kollegor servar ca.1300 kunder varje vardag.

Det här får du arbeta med

Tjänsten innebär att du på telefon bokar färdtjänst- och sjukresor. Du schemalägger resor enligt instruktioner vad gäller tid, avstånd och kostnad. Du svarar på inkommande samtal och följer vår interna Servicepolicy (bemötande, frågeställningar mm) så att uppsatta mål nås. Du kommer tillämpa regelverket för Färdtjänst, sjukresor och närtrafik. Verksamheten pågår i stort sett dygnet runt 365 dagar/år, vardag som helg.

Detta värderar vi högt

  • Gymnasieutbildning
  • Goda datakunskaper och har bra kartkunskaper
  • Du arbetar bra med andra människor och hjälper till på ett lyhört och smidigt sätt. Du har lätt för att kommunicera såväl i tal som skrift.
  • Du har en empatisk förmåga och förstår att människor är olika.
  • Du är serviceinriktad. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera så bra lösningar som är möjligt.

Så här gör du om du är intresserad

Frågor angående tjänsten besvaras av platschef Åsa Ljungberg på tel. 010-241 5650. Fackliga företrädare är för Vision Joakim Eriksson, tel. 010-241 55 00. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 21 september.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Sök jobbet som Serviceresesamordnare för färdtjänst och sjukresor Tillbaka till lediga jobb