Psykolog/PTP psykolog

Habiliteringscentrum

Är du psykolog och söker en arbetsplats med utmanande uppgifter och möjligheter till vidareutbildning? Välkommen till Habiliteringscentrum i Värnamo! Hos oss får du bidra med din förmåga att arbeta i team utifrån människors olika förutsättningar. Vi är en lagom stor och trevlig arbetsplats som ser fram emot att få nya arbetskamrater.

Vi söker

Vi söker två legitimerade psykologer eller PTP-psykologer. Tjänsterna är på vuxenhabiliteringen respektive barn-och ungdomshabiliteringen

Vi vänder oss till dig som är redo att anta de komplexa och utmanande uppgifter som barn- och ungdomshabiliteringen och vuxenhabiliteringen erbjuder. Tjänsten utformas efter dig som söker. Är du legitimerad psykolog så startar du din tillsvidareanställning 2017-11-01 eller efter överenskommelse. Om du är PTP-psykolog så erbjuder vi en visstidsanställning under ett år där vi anpassar arbetet efter dina behov. Önskvärt är erfarenhet från arbete med personer med olika funktionsnedsättningar, gärna inom habilitering eller psykiatri. Stor vikt läggs vid vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav då resor i tjänsten kan förekomma.

Vi erbjuder dig

En unik möjlighet att utvecklas inom ditt yrke. Du bidrar med din psykologkompetens i ett tvärprofessionellt team där klimatet skapar goda förutsättningar för lärande och personlig utveckling. Dina kompetenta och erfarna psykologkollegor står för stöttning och support. Vi strävar efter att våra medarbetare vidareutbildar sig inom sina professioner och hela tiden lär sig mer.

Det här får du arbeta med

Habiliteringscentrums psykologer har en generell kunskap om psykologiska och sociala konsekvenser vid funktionsnedsättning och specifik kunskap om hur olika funktionsnedsättningar kan påverka individens utveckling och vardagsliv. Du arbetar tillsammans med teamet med bedömningar och utredningar samt behandling och rådgivning utifrån din professionella kompetens, riktat mot individen och dess nätverk. Stora delar av arbetet kommer att ske i tvärprofessionella team vilket gör en god samarbetsförmåga till en lika viktig del som det självständiga arbetet. Du ger råd och stöd till föräldrar och anhöriga samt konsultativt stöd till personal och du medverkar i informations- och utbildningsinsatser.

För att du ska trivas hos oss

Bör du vara en lugn och stabil person som arbetar bra både självständigt och i team. Uppgifterna du ställs inför kräver ett strukturerat arbetssätt där du arbetar problemlösande och målinriktat.

Detta värderar vi högt

Grunden för vårt arbete är mötet med barn, ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering. Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten. Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i en attraktiv region för alla.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta Maria Hermansson Ström, enhetschef, tfn 010-24 47924. Margareta Björklund Nyberg, psykolog, tfn 010-24 47920 Facklig företrädare för SACO är Karin Åhlin, 010-24 24322.

Sista ansökningsdag är 2017-09-25. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog/PTP psykolog Tillbaka till lediga jobb