Sjuksköterska/uroterapeut

Urologkliniken

Vi söker

Sjuksköterska som är intresserad av en ny yrkesroll i ett utvecklande och omväxlande arbete inom urologi och gynekologi.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att vara anställd på urologkliniken, men arbetar även för kvinnokliniken. Urologkliniken är en länsklinik vilket innebär att du kommer att arbeta på de tre sjukhusen i länet. Möjligheter till specialistutbildning inom uroterapi finns.

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med män och kvinnor med urinvägsbesvär, till stor del inom urologi och gynekologi. Ditt arbete sker på flera kliniker och du är delaktig i klinikernas processer. Du kommer även att arbeta med utbildning och information, både som inslag i sjuksköterskeutbildningen och för patienter och vårdgivare.

Din kompetens

Du är leg. sjuksköterska med några års erfarenhet av arbete som sjuksköterska. Du har intresse för att fördjupa dig inom urologin. Du behöver ha intresse för rollen som handledare för patienter, studenter med flera. Vi möter patienter med olika bakgrund och förutsättningar vilket kräver lyhördhet för varje enskild patients behov. Du är trygg och har lätt att skapa förtroende. Du behöver kunna arbeta självständig och även ha god förmåga att samarbeta med andra, vara uthållig för att nå önskat resultat. Eftersom ditt arbete är förlagt i hela länet krävs körkort.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av verksamhetschef på urologkliniken Ingrid Erlandsson, tel 010-242 28 69. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Frida Lagerlöf (urologkliniken) tel 010-242 25 30 och Linda Petersson (kvinnokliniken) tel 010-242 14 12 Välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag 2017-09-22

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska/uroterapeut Tillbaka till lediga jobb