Sjuksköterska intensivvård

OP/IVA-kliniken Höglandssjukhuset

Välkommen till Intensivvårdsenheten på Höglandssjukhuset i Eksjö.

Vi söker

Sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Tjänsten är heltid tillsvidare med rotation dag/natt. Tillträde enligt överenskommelse. Annan sysselsättningsgrad än heltid kan diskuteras. Goda kunskaper i svenska krävs.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där du blir en del av ett välfungerande team med kompetenta och engagerade kollegor. Vi står inför en spännande tid framöver med flytt till nybyggda lokaler. Som nyanställd får du en mentor första året när du börjar hos oss. Vi har även sänkt veckoarbetstid för att kunna ge dig god återhämtning mellan arbetspassen.

Det här får du arbeta med

Intensivvårdsavdelningen (IVA) är en specialavdelning för patienter som är svårt sjuka eller nyopererade som kräver noggrann övervakning, avancerad behandling och omvårdnad. Till vår hjälp har vi den tekniska apparatur och övervakningsutrustning som kan behövas. Du ingår i trauma- och HLR team på sjukhuset. Runt patienten arbetar ett team bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska och sjukgymnast.

För att du ska trivas hos oss

I arbetet krävs god förmåga att kunna hantera medicinsk teknisk utrustning och digitala system men även ha blick för hur patienten mår utan att avläsa det på en dataskärm, själv kunna strukturera sitt arbete och ta ansvar för sina uppgifter. Du behöver ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och vara lugn och stabil i pressade situationer. Viktigt att kunna prioritera och fokusera på rätt saker. Arbetet kräver att du kan arbeta bra tillsammans i team.

Detta värderar vi högt

Ge god och säker vård till patienter som vårdas på enheten inkluderat de patienter som vårdas postoperativt. Vi ska ge gott bemötande till anhöriga och ha god samverkan med övriga verksamheter på sjukhuset och i regionen.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kan du kontakta vårdenhetschef Eva Edén-Gunnarsson tfn: 010 - 243 55 87. Facklig företrädare för vårdförbundet Emma Hugosson nås på tfn: 010-243 50 90 eller Amanda Fritz tfn: 010 - 243 50 90 . Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 30 september. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska intensivvård Tillbaka till lediga jobb