Tandhygienist

Gislaved Folktandvård

Hos oss är allas kompetens viktig och vi hjälps åt för att i rätt tid ge god vård till alla som behöver det. Du arbetar i en fin gemenskap tillsammans med erfarna kollegor. Vi handleder varandra för att ständigt utvecklas. Kulturen på vår klinik kännetecknas av flexibilitet och högt i tak. Vi finns i Gislaveds Vårdcentrum och har genomtänkta och nyrenoverade lokaler.

Lär känna kliniken mer genom att besöka vår webbplatswww.rjl.se/folktandvarden. Klicka på ”Jobba hos Folktandvården” och sedan ”Titta in på våra kliniker”.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist där treårig utbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som tandhygienist, till fördel för erfarenhet och intresse för parodbehandlingar. Andra vårdyrken eller yrken i kontakt med människor är också meriterande. Om du har kunskaper i journalsystemet T4 ser vi det som positivt.

Övriga krav är god svenska i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet.

Vi erbjuder dig

En tillsvidare anställning om heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

I tjänsten ingår samtliga arbetsuppgifter inom en tandhygienists kompetensområde. Du bemöter och behandlar barn – och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. Du tar ansvar för patientens behandling och motiverar patienten till hälsa genom hela livet.

För att du ska trivas hos oss

Du värdesätter ett bra patientomhändertagande och har förmågan att även under tidspress ge kvalitativ service. I mötet med patienterna säkerställer du att ditt budskap nått fram och anpassar din kommunikation till varje individ. Genom ett gott omdöme gör du rätt prioriteringar och fattar rationella beslut. Du är en uppskattad kollega som bidrar till fungerande samarbeten. På kliniken strävar vi efter teamkänsla och för att trivas hos oss är du flexibel och tycker om att både ge och få ansvar. Du kommer med idéer och tar initiativ till aktiviteter som utvecklar kliniken och tandvården.

Detta värderar vi högt

Vi som arbetar på Folktandvården, Region Jönköpings län bildar en gemensam styrka för att ge regionens invånare Sveriges bästa munhälsa. Vi tar det yttersta ansvaret för all tandvård inom regionen och tillsammans delar vi Folktandvårdens värdegrund. Tillsammans skapar vi en trygg vardag där varje dag är kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du mår bra.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Janna Lindroos eller klinikkoordinator Britt-Marie Kjellin på telefon 010-244 21 80.

Facklig kontaktperson för SRAT är Kerstin Karlsson, 036-32 36 25.

Sista ansökningsdag är den 24 september 2017.

Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Tandhygienist Tillbaka till lediga jobb