Undersköterska

OP/IVA-kliniken, intensivvårdsenheten

Vi söker

Undersköterska heltid, tillsvidareanställning. Rotationstjänstgöring dag/natt ingår. Tillträde enligt överenskommelse

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där du blir en del av ett välfungerande team med kompetenta och engagerade kollegor. Vi står inför en spännande tid framöver med flytt till nybyggda lokaler.

Det här får du arbeta med

Vår Intensivvårdsavdelning (IVA) är en allmän IVA som tar emot svårt sjuka patienter, vilket innebär att patienter som vårdas här kräver noggrann övervakning, avancerad behandling och omvårdnad. Till vår hjälp har vi den tekniska apparatur och övervakningsutrustning som kan behövas. Det kan gälla respiratorbehandling och övervakning efter t.ex. stora operationer, svåra infektionssjukdomar eller svåra olyckor. Runt patienten arbetar ett team bestående av narkosläkare, specialistutbildad sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast och vårdadministratör. Vi har även ett nära samarbete med sjukhuskyrkan.

För att du ska trivas hos oss

Många av patienterna befinner sig i en utsatt position vilket ställer krav på förståelse och empati. Det kräver att du kan behålla ditt lugn, vara stabil och kontrollerad i pressade situationer. Det är viktigt att du kan arbeta bra tillsammans med andra människor och se din roll i arbetsgruppen. Du måste kunna bemöta patienten på ett sådant sätt att patienten känner sig trygg. Du ska vara utbildad till undersköterska och gärna ha erfarenhet från vårdavdelning inom somatisk vård.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kan du kontakta vårdenhetschef Eva Edén-Gunnarsson telefonnummer 010-24 355 87 eller vårdenhetschef Helén Karlsson telefonnummer 010-24 356 88, facklig företrädare är Senada Alagic och Anna-Karin Petersson 010-24 355 90. Sista ansökningsdag är den 24 september. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb