Kurator

Kungshälsans vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Vi söker

Kurator för tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • Ett stimulerande och utvecklande arbete, både självständigt och i team
  • Regelbunden ärendehandledning
  • Personlig kompetensutveckling

Det här får du arbeta med

Du bedömer, utreder och behandlar vuxna patienter med lätt till måttlig psykisk ohälsa enligt regionens riktlinjer för psykosocialt arbete i primärvården. Du får eget ansvar för att göra korrekta bedömningar och behandlingsinsatser, men du arbetar också tillsammans med psykolog och arbetsterapeut i vårt psykosociala team. Du samarbetar med vårdcentralens övriga personal och har en del externa kontakter.

Hos oss eftersträvas tidig intervention och hög tillgänglighet, vilket innebär att du främst kommer att arbeta med kortare behandlingskontakter. Vårdcentralen arbetar även med gruppbehandling och internetbehandling. Arbetsuppgifterna kan förändras i takt med att primärvårdens uppdrag utvecklas.

Det här förväntar vi oss

Du bör vara utbildad socionom. Vidareutbildning i psykoterapi steg 1 med KBT-inriktning är meriterande. För oss är våra medarbetares engagemang viktigt och vi tror att du är en positiv person som ser både möjligheter och utmaningar i att arbeta hos oss. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Peter Fransson, tel 010-242 35 09, e-post peter.fransson@rjl.se. Facklig företrädare för SACO är Anna Lindberg, tel 010-242 56 43.

Sista ansökningsdag är den 24 september men rekrytering sker löpande. Välkommen!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Kurator Tillbaka till lediga jobb