Sjuksköterska

Dialysenheten, medicin- och geriatrikkliniken, Värnamo sjukhus

Nu finns möjlighet att ta plats i dialysens härliga arbetslag!

Vi söker dig som är sjuksköterska och som vill vara med och utveckla framtidens dialysvård. På dialysenheten arbetar vi aktivt för att öka patientens delaktighet, där patienten efter eget önskemål och förmåga sköter delar av sin behandling. Du gillar teknik och omvårdnad, är positivt inställd och pigg på utmaningar. Tycker du om att arbeta självständigt men aldrig ensam, långsiktigt och akut, planerat men ändå mycket flexibelt, då är detta jobbet för dig!

Så här säger Sara som började arbeta hos oss i somras: ”Jag har fått mitt drömjobb! Det är verkligen ett gott arbetslag på dialysen. Tillsammans bedriver vi en komplex, intressant och utmanade vård. Arbetet som sjuksköterska på dialysen passar både nyfärdig och van sjuksköterska”.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Även du som är nyutbildad sjuksköterska är välkommen att söka. Vi ger dig bra förutsättningar i form av lång introduktionstid, en erfaren mentorssjuksköterska till ditt förfogande och deltagande i Region Jönköpings läns gemensamma introduktionsprogram för nyfärdiga sjuksköterskor.

Vi erbjuder dig

Vi kan erbjuda ett intressant och stimulerande arbete i ett varmt och öppet arbetslag. Vi erbjuder ett vikariat på heltid på dialysenheten till och med den 31 augusti 2018 med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Procentsats kan diskuteras. Vi kan även erbjuda dig en tillsvidareanställning inom medicin- och geriatrikkliniken. Vill du komma och hospitera hos oss för att få veta mera om dialys och vårt härliga gäng, tveka inte att höra av dig! Vi förmedlar gärna kontakt med någon av våra sjuksköterskor om du vill veta ännu mer om jobbet.

Det här får du arbeta med

Dialysenheten är en behandlingsavdelning, och vi ger behandling måndag till lördag. Inom enheten finns en självdialysenhet integrerad med övrig verksamhet. Vi erbjuder dig individuell introduktion i åtta veckor. Vi har önskeschema.

För att du ska trivas hos oss

Vi vill att du är nyfiken, tar egna initiativ och har engagemang för människor. Att vara serviceinriktad och flexibel ser du som en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg, noggrann och kvalitetsmedveten samt har god samarbets- och empatisk förmåga.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar i en positiv anda och med ett öppet arbetsklimat. Att du är rätt person i vår arbetsgrupp är viktigt för oss. Vi som arbetar här är en arbetsgrupp i åldersintervallet 22 till 60 år. En positiv åldersmix, tycker vi!

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta vårdenhetschef Helen Sandahl, 010-244 87 02. Det går även bra att skicka sms till Helen på hennes mobil, 070-335 09 93. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Fatmir Zogaj, 036-32 15 98. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Eftersom urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 22 oktober 2017. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb