Sjuksköterska

Ortopedisk vårdenhet, Ortopedkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som vill bidra i vårt arbete på ortopedkliniken. Hos oss får du en tillsvidare på heltid eller tjänstgöringsgrad enligt önskemål. Viss nattjänstgöring ingår. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du arbeta i en spännande verksamhet som ständigt utvecklas. Du blir del av en arbetsgrupp med god gemenskap där vi värdesätter varandra och varandras kunskaper.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska på ortopedisk vårdenhet arbetar du med läkemedelshantering, dokumentation och medicinteknisk utrustning. Du ansvarar för omvårdnad, pre- och postoperativ vård, mobilisering av patienter samt vård och övervakning av patienter med epiduralkateter, blockader och patientkontrollerad smärtbehandling. I din funktion ingår arbetsledning. Vårt mål är att alla medarbetare är delaktiga i kvalitetsarbete.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas i arbetet hos oss har du lätt att anpassa dig till nya förutsättningar och tar ansvar för ditt arbete. Du har gott omdöme och god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har en positiv inställning till ditt arbete. Du behåller ditt lugn även i pressade situationer. Har du några års erfarenhet av arbetet som sjuksköterska ser vi det som meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten kontaktar du vårdenhetschef Anna Claesson Songsong tel 010-242 18 63 eller vårdenhetschef Josefin David tel 010-242 15 52. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Johan Wennstig, tel 010-242 20 57 eller 010-242 15 50.

Urval och intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen. Du söker jobbet via länken nedan. Välkommen med din ansökan senast 25 september.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb