Distriktssköterska/Sjuksköterska

Eksjö vårdcentral

Vill du arbeta nära patienterna på en vårdcentral i en arbetsgrupp som kännetecknas av närhet och personlighet? Då ska du söka dig till oss! Vi utökar nu vårt sjukskötersketeam och söker dig som vill vara med och utvecklas med oss på Eksjö vårdcentral!

Vi söker

Legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska för tillsvidareanställning, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Erfarenhet av primärvård ses som meriterande men är inget krav. Placering är i första hand på vårdcentralen i centrum.

Vi erbjuder dig

  • Omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att arbeta med förbättrings - och utvecklingsarbete.
  • Möjlighet till arbete i egen spetsfunktion utifrån din kompetens/intresse.
  • Nära samarbete med övriga personalkategorier på vårdcentralen där arbetet sker i team runt patienterna.
  • Möjlighet till erfarenhets- och kunskapsutbyte utifrån din profession.
  • Personlig kompetensutveckling.

Det här får du arbeta med

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av telefonrådgivning och vara bokningsansvarig mot läkare samt med mottagningsarbete och triagering till rätt vårdnivå.

För att du ska trivas hos oss

För att lyckas i din roll som sjuksköterska hos oss ser vi att du är trygg och säker i din yrkesroll, självgående där du har förmågan att själv kunna planera och strukturera ditt arbete. Vi tror även att du värderar och månar om samarbetet med kollegor så väl som ledning och är flexibel genom att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi vill alltid utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till möten, samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativitet och nya idéer. På Eksjö vårdcentral är vi måna om våra patienter och att kunna erbjuda bästa möjliga vård. Hos oss är samverkan viktigt där vi har ett gott samarbete med kommun, kliniker och hemsjukvård kring våra patienter. Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att ringa vårdenhetschef Marie Sjöbrink, tfn 010-243 72 01. Facklig representant för vårdförbundet är Eva Georgsson 0703293980

Sista ansökningsdag är den 24 september. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb