Systemutvecklare java/integration

Enhet utveckling

Vill du vara en del av ett härligt team som tillsammans förvaltar och vidareutvecklar Regionens egenutvecklade IT-stöd och skapar IT-stöd i framkant med mervärde och nytta för våra kunder? Vill du arbeta med en av världens bästa integrationsplattformar? Låter detta som rätt jobb för dig?

Vi söker

IT-centrum söker nu en javautvecklare för förvaltning och utveckling av webbapplikationer till Regionens olika verksamheter samt utveckling av integrationer inom vårt Integration competence center (ICC). Vi har fokus på att utveckla kundanpassade, kostnadseffektiva och säkra lösningar som möter verksamhetens krav. Vi ser att du har en högskoleutbildning inom IT eller annan likvärdig erfarenhet av IT. Vi ser helst att du har minst 3-5 års arbetslivserfarenhet inom javautveckling. Vår utvecklingsmiljö består främst av java, jsf, Jquery, webservice SOAP och REST samt MSSQL. Har du erfarenhet av agil metodik är det meriterande då vi använder detta arbetssätt både inom förvaltning och projekt. Tidigare erfarenhet av Mule eller liknande integrationsplattformar är meriterande. God anpassningsförmåga till förändringar i systemutvecklingsmiljöer och arbetsuppgifter krävs.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placering i Huskvarna. Hos oss får du arbeta tillsammans med andra kompetenser/roller i hela kedjan från krav till färdig lösning.

Det här får du arbeta med

Vi utvecklar applikationer på beställning från regionens olika verksamheter med fokus på att utveckla kundanpassade, kostnadseffektiva och säkra lösningar som möter verksamhetens krav. Du kommer arbeta med förvaltning och vidareutveckling av våra egenutvecklade system men även med vår integrationsplattform. Du kommer att ingå i en förvaltningsgrupp som tillsammans ansvarar för att förvalta och vidareutveckla system. Du kommer också ingå i vårt ICC – integration competency center. Du kommer arbeta i nära samarbete med kunder, kollegor och leverantörer, så god samarbetsförmåga är en förutsättning.

För att du ska trivas hos oss

Du är en person med god samarbetsförmåga och är självgående. Du är ansvarstagande, drivande, strukturerad och har en problemlösande analysförmåga. Stor vikt läggs på din personliga lämplighet. Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mera information kontakta enhetschef Anna Rydén, mobil 070-612 42 56. Facklig företrädare för Vision Anna Flodin, telefon 036-324297och för SACO Pekka Sirviö Strandroth tel. 036-32 65 54. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är 2017-10-22.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Systemutvecklare java/integration Tillbaka till lediga jobb